„Agent Plus Grupa“ na Sajmu transporta i logistike u Kini

Sedmi po redu međunarodni sajam transporta i logistike „Transport Logistic China 2016„, koji se održava od 14. do 16. juna u Šangaju, i ove godine kao izlagače imaće i pomorsko-rečne agencije „Agent Plus“ i „Star Agent Plus“ iz Beograda.

Na najvećem svetskom sajmu transporta i logistike biće predstavljen najširi spektar ponude proizvoda i usluga za te privredne oblasti, a naročito IT rešenja za upravljanje svim procesima prevoza robe.

Kao jedini ovogodišnji učesnik iz Srbije „Agent Plus“ će, u hali E2 u okviru „Shanghai New International Expo Centre“, promovisati svoje mogućnosti u organizaciji transporta robe, kao i intermodalna i kompletna logistička rešenja u oblasti prekomorskog kontejnerskog transporta, čarteringa brodskog prostora i lučkoj agenturi.

Kompanija će takođe predstaviti svoj redovni sopstveni direktni servis zbirnih pošiljki za više od trideset zemalja Dalekog istoka pod nazivom ‘LCL Balkan Express’ zajedno sa ponudom usluga u: kamionskom, avio, zbirnom prevozu, špediciji i skladištenju robe uz dodatnu mogućnost konsaltinga i osiguranja robe u transportu.

Najveći broj izlagača na sajmu su iz Kine, zemalja EU, Rusije i SAD, te je ovo prava prilika da se domaći privrednici u oblasti transporta robe povežu sa liderskim kompanijama iz zemalja koje su najznačajniji spoljnotrgovinski partneri Srbije.

„Agent Plus Grupa“ ima razvijenu regionalnu mrežu svojih preduzeća i filijala u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Rumuniji, kroz koju već desetak godina zastupa interese brojnih uglednih svetskih kompanija iz oblasti transporta i logistike, sa kojima ima strateško partnerstvo.

Na sajmu u Šangaju, promocijom redovne ponude i sopstvenih novih brodarskih kapaciteta „Agent Plus“ pod sloganom „Agent plus globalni cargo partner“ učvrstiće svoju povezanost sa tržištima Azije i Jugoistočne Evrope preko Balkana i rečnih i morskih luka, naveo je „Agent Plus“ u saopštenju.