„Expo Rusija-Srbija 2015“ od 4. do 6. marta u Beogradu

Druga rusko-srpska privredna izložba „Expo Rusija-Srbija 2015″biće održana od 4. do 6. marta 2015. godine, 12:00 sati u Kongresnom centru hotela „Metropol Palas“ u Beogradu Predstavnici više od  100 velikih, srednjih i malih preduzeća i administracija mnogih regiona Rusije, kao i kompanija iz Srbije i drugih balkanskih zemalja razgovaraće tokom tri radna dana o unapređenju privredne saradnje.

– U cilju intenziviranja, pre svega, bilateralne ekonomske sardnje, saradnje u oblasti nauke i visokih tehnologija, obrazovanja i kulture, pozivamo vas da posetite ovu izložbenu manifestaciju. Učešćem u bilateralnim razgovorima sa predstavnicima ruskih poslovnih krugova i na tematskim sesijama imate šansu da doprinesete sagledavanju i realizaciji interesa vaše kompanije – navela je Privredna komora Srbije.

Izložba će se održati uz podršku: Trgovinskog predstavništva Rusije u Srbiji, Granskih ministarstva Ruske Federacije, Granskih ministarstava Republike Srbije, Ambasade Rusije u Srbiji, Ambasade Srbije u Rusiji, Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije, Ruskog centra za nauku i kulturu u R. Srbiji „Ruski dom“ i Privredne komore Srbije.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.