IRU Logistics & Innovation Forum – Novi centar za inovativna rešenja vezana za drumski transport

IRU Logistics & Innovation Forum je novi centar za umrežavanje, kao i za inovativna rešenja vezana za drumski transport. Transportni operateri, pružaoci usluga i nacionalna transportna udruženja će imati jedinstvenu priliku za razmenu znanja, međusobno povezivanje, kao i za upoznavanje sa novim rešenjima koja guraju industriju napred.

Forum će vodećim kompanijama na tržištu ponuditi direktan pristup nekim od najnaprednijih prevoznika i logističkih operatera, kao i udruženjima koje su članice IRU, a koje zajednički predstavljaju preko 560.000 prevozničkih firmi.

Logistics & Innovation Forum 2020 okupiće članove industrije drumskog transporta, a fokus će biti dat inovativnim bezbednosnim rešenjima. Učesnici će se upoznati sa poslovnim potencijalom koji nude nove tehnologije. Fokus ovog foruma je inspirisan nedavnim globalnim IRU ispitivanjem transportnih operatera o ključnim trendovima koji utiču na industriju, a koje je utvrdilo da se sigurnost smatra jednom od najvećih inovativnih mogućnosti za transportne i logističke kompanije.

IRU Logistics & Innovation Forum biće održan 21. februara 2020. godine u Londonu, a PlutonLogistics je medijski partner za ovaj deo Evrope.