LOGIC 2022 – Peta međunarodna logistička konferencija 26. i 27. maja u Beogradu

Na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 26. i 27. maja nakon dve godine pauze biće održana međunarodna logistička konferencija LOGIC 2022.

Peto izdanje ovog tradicionalnog okupljanja nosiće naziv „Logistika i lanci snabdevanja: izazovi-trendovi-rešenja“, a događaj će ponovo okupiti privrednike, istraživače, naučnike i studente koji će razmeniti najnovija iskustva, saznanja i ideje.

Konferencija LOGIC tradicionalno obuhvata tri programske celine. Prva celina je posvećena privrednim panelima i radionicama, druga obuhvata sekcije sa naučno-istraživačkim radovima, a treća se odnosi na studentske radove i sekcije. Na događaju se očekuje više od 300 učesnika.

Privredni deo ove godine posvećen je temama: 

1. Logistički izazovi i poremećaji u lancima snabdevanja,
2. Novi logistički projekti i rešenja,
3. Digitalizacija i automatizacija u logistici i lancima snabdevanja,
4. Ljudski resursi – obrazovanje i karijerno napredovanje.

LOGIC obuhvata i poseban sajamsko-izložbeni deo, gde privrednici mogu prestaviti svoje usluge, rešenja i proizvode.

Konferenciju LOGIC 2022 organizuje Odsek za logistiku Saobraćajnog fakulteta zajedno sa kompanijama-partnerima: Milšped, Delhaize Serbia, cargo-partner, Gebruder Weiss, FERCAM, Geodis, Nelt, Delta Transportni Sistem, Dunav osiguranje, NTS International, Standard Logistics, Ralu logistika, Logit, Infora, Transfera Špica Centar, Nestle, Rauch, Coca Cola, BAS Beograd, Zlatiborac, Cube Team.

Medijski partneri konferencije su PlutonLogistics i Radio televizija Srbije, a događaj se organizuje uz pokroviteljstvo Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije.

– Cilj je da se akademska istraživanja povežu sa realnim logističkim izazovima, kako bi se obezbedila puna sinergija naučnih i praktičnih znanja, što je ključno za unapređenje logističke prakse, ali i naučno-istraživačkog rada – ističu organizatori.

Više informacija možete naći na sajtu konferencije logic.sf.bg.ac.rs. Za dodatna pitanja, ideje i predloge možete se obratiti prof. dr Miloradu Kilibardi, predsedniku Organizacionog odbora, putem telefona 063/88-35-084 ili e-mail adrese miloradkilibarda@gmail.com