PlutonLogistics na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

Na poziv prof. dr Slobodana Aćimovića,  prošle nedelje smo imali tu čast da studentima Ekonomskog fakulteta u Beogradu predstavimo rad našeg portala i da im ukažemo na značaj praćenja biznis informacija.

Bili smo gosti na predmetu Marketing logistika na četvrtoj godini studija. Naša urednica Marija Kambić ukazala je na to da mladi ljudi  koji prate privredne i ekonomske vesti u zemlji i svetu imaju veliku konkurentsku prednost kada konkurišu za prvi posao. Naglasila je da su danas putem različitih biznis platformi informacije dostupne i prikazane na jednostavan način. Putem poslovnih portala, objasnila je, studenti mogu dobiti informacije o mogućnostima za učestvovanje u projektima kompanija, stručnoj praksi, dobijanju stipendije…

Naš domaćin prof. dr Slobodan Aćimović još jednom je ukazao da studenti moraju biti potkovani teoretskim znanjem, ali i da je važno da im se pruži šansa da se informišu o situaciji u realnom privrednom okruženju.

Ovu priliku iskoristili smo i da pozovemo studente da se prijave na naš novi bilten namenjen mladim generacijama u kome ćemo ih informisati o dešavanjima u transportno-logističkoj branši, kao i o šansama za stručnu praksu, stipendije i posao. Upoznaćemo ih i sa najznačajnijm transportno-logističkim operaterima u Srbiji.