„TimoCom“ na sajmu „Transport logistic 2015“ predstavlja svoja IT rešenja

Na sajmu transporta i logistike u Minhenu,  od 5. do 8. maja 2015, kompanija „TimoCom“ predstaviće svim učesnicima u transportnoj branši proizvode, za  koje tvrde da se isplate.

„TC Truck&Cargo“, „TC eBid“, berza skladišta i „TC eMap“ će moći da se testiraju na različitim radnim stanicama. Osim toga, posetioce sajma očekuju novi ponuđači iz oblasti telematike i IT rešenja i usluge „made in Germany“ koji ruše rekorde.

Glavni predstavnik Marsel Frings je optimista da će se ovogodišnje novine u industriji isplatiti posetiocima.

– Nudimo paletu proizvoda koja je nenadmašiva u smislu aktuelnosti, obima i pokrivanja. Ime „TimoCom“ je sinonim za sigurnost i efikasnost u celoj Evropi i to ćemo rado predstaviti posetiocima sajma kroz impresivne podatke.

 – Za profesionalce iz oblasti transporta poseta štandu 317/418 u hali A5 je dakle neizostavna. Špediteri i prevoznici, ali i preduzeća iz oblasti proizvodnje i trgovine i pružaoci usluga iz oblasti transporta i logistike koji su zainteresovani za ugovore: svi su od srca pozvani da sa ovim proizvodima sigurno zakorače u budućnost – naveo je „TimoCom“ u saopštenju.

Kompanija „TimoCom Soft- und Hardware“ osnovana je 1997. godine i bavi se pružanjem IT usluga svim preduzećima koja su učesnici u transportnom lancu. Za svega nekoliko godina malo preduzeće se razvilo do preduzeća srednje veličine.