TTBD 2022 – Sajam poslova i praksi za studente Saobraćajnog fakulteta 5. oktobra u Beogradu

Ukoliko vaša kompanija zapošljava saobraćajne inženjere, ovo je odlična prilika da regrutujete najbolje. Sajam poslova i praksi za studente Saobraćajnog fakulteta u Beogradu ove godine biće održan 5. oktobra na adresi ove akademske institucije. Transport and Traffic Business Day (TTBD) za poslodavce predstavlja priliku da se predstave i uspostave kontakt sa studentima i diplomcima i tako dođu do najkvalitetnijeg kadra.

Gotovo trideset kompanija se već prijavilo za ovaj skup, a pored predstavljanja na štandovima, imaće priliku i za interakciju sa studentima putem zanimljivog koncepta.

– Veliko je interesovanje za ovaj skup, ako je suditi po broju prijavljenih kompanija. Osim transportnih, logističkih i telekomunikacionih kompanija, među izlagačima ima i onih koji se bave trgovinom i proizvodnjom, kao i državnih institucija.  S druge strane, s obzirom na to da više nema online nastave, očekujemo daleko veći broj studenata, jer je zbog početka nastave većina u Beogradu – kaže za PlutonLogistics Vanja Lončar, studentkinja i članica tima koji organizuje skup.

Prema njenim rečima, ovogodišnji sajam biće otvoren za sve studente srodnih fakulteta, što za poslodavce znači veći izbor kadrova.

Studenti koji su zainteresovani za posao mogu ostaviti svoj CV na sajtu ttbd.rs ili na samom sajmu, na glavnom prijemnom štandu.

Transport and Traffic Business Day događaj je otvoren ne samo za studente Saobraćajnog fakulteta, već za sve one mlade ljude koji žele da svoju karijeru razvijaju u sektoru transporta, logistike, telekomunikacija i slično, poručuju organizatori.

Poslodavci će se studentima predstaviti i putem panel diskusija, tribina, simulacija razgovora za posao. Takođe, kompanijama će biti na raspolaganju baza svih biografija studenata prikupljenih tokom događaja. Ove godine je uvedena jedna novina, a to je mogućnost da se kompanija predstavi studentima i nakon sajma.

PlutonLogistics je tradicionalno medijski partner skupa, tako da očekujte detaljnu agendu tokom sledeće nedelje. Posetite nas tokom sajma i pratite naše izveštaje po završetku.

Ovako je bilo prošle godine: