Lica odgovorna za prevoz tereta: pripremite se za polaganje ispita

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture zakazalo je ispit o profesionalnoj osposobljenosti za lica odgovorna za prevoz tereta u drumskom saobraćaju za 11. jun 2021. godine.

Istovremeno, Centar za stručno osposobljavanje u transportu Udruženja za saobraćaj Privredne komore Srbije zakazao je termin za pripremnu nastavu za polaganje ispita o profesionalnoj osposobljenosti lica odgovornih za prevoz tereta.

Centar je do sada realizovao više obuka odnosno priprema za polaganje ispita u prostorijama Privredne komore Srbije. Tokom dva dana trajanja obuke polaznici mogu da čuju odgovore na sva zadata ispitna pitanja, kao i da se upoznaju sa tipičnim elementima zadatka studije slučaja i rešenjima studija slučaja sa prethodnih ispita. Svi polaznici dobijaju elektronsku verziju Zbornika propisa i potrebna uputstva za dalje samostalno učenje i pripremu ispita.

Novi termin pripreme za polaganje ispita je 27. i 28. maj 2021. godine, Resavska 15, sala na 2. spratu, 10 – 16 časova. Elektronska prijava pohađanja pripremne nastave za polaganje ispita može se izvršiti na sledećoj adresi: Priprema za polaganje ispita za termin 27. i 28. maj 2021. godine.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem elektronske pošte centarzaobuku@pks.rs ili tatjana.mihajlovic@pks.rs, kao i telefonom na brojeve 011/3300-985 (Nebojša Jevtić) ili 011/3304-589 (Tatjana Mihajlović).

Pripremu za polaganje ispita realizuje Tatjana Ivanović, osnivač i prvi konsultant Kancelarije Ivanović, uz podršku stručne službe Udruženja za saobraćaj PKS.

Izvor: office-ivanovic.rs