MUP produžio radno vreme šaltera za izdavanje dokumenata

Uprava za upravne poslove Ministarstva unutrašnjih poslova, zbog povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata – pasoša, ličnih karata i vozačkih dozvola, uvela je rad šaltera i nedelјom, dok će od danas, 1. juna, biti produženo radno vreme šaltera radnim danima i subotom u sedištima svih policijskih uprava na teritoriji Srbije, a u Beogradu u svim policijskim stanicama i odelјenjima.

– Takođe, ponavlјamo da od 29. maja, nedelјom od 8 do 15 časova, građani mogu zakazati svoj termin elektronskim putem ili ličnim dolaskom, ali i izvaditi lična dokumenta u PS Novi Beograd, SIV-3 u Ulici Omladinskih brigada br. 1 i Policijskoj upravi u Novom Sadu u Bulevaru oslobođenja br. 143 – navodi se u saopštenju MUP-a.

Zamena vozačke dozvole bez odlaska na šalter: uz dostavu na kućnu adresu

Nedelјom rade i šalteri u sedištu Uprave za upravne poslove PU za grad Beograd u Ljermontovlјevoj ulici 12a.

Građani će od 5. juna 2022. godine i nedelјom od 7.30 do 15.30 časova moći da podnesu zahtev za izdavanje dokumenata u Policijskoj upravi u Nišu, u MK Filip Klјajić, Ulica vojvode Tankosića br. 9a, i u Policijskoj upravi u Kragujevcu, na Trgu slobode br. 3.

Omogućeno je i više termina za elektronsko zakazivanje i podnošenje zahteva za izdavanje ličnih dokumenata i to u policijskim upravama i stanicama u Kragujevcu, Nišu, Smederevu, Šapcu, Vranju, Jagodini, Zrenjaninu i Pančevu, navodi se.

Više detalja o radnom vremenu MUP šaltera pogledajte u saopštenju koje je PlutonLogistics redakciji dostavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, na OVOM linku. 

  • „I stigosmo mi do petka i ja se iskreno nadam poslednjeg dana ove ture. Jutros, buđenje u međuzoni, celu noc kamioni cirkulisu, prolaze, bruje, šta će ljudi rade svoj posao, niko meni nije kriv sto ja spavam u međuzoni…“

Poslušajte priču Agenta 2703 u novoj epizodi podkasta Za volanom!