Rekord mreže za zbirne terete „System Alliance Europe“ – 3,5 miliona transportovanih pošiljki

Prvi put od osnivanja organizacije „System Alliance Europe“ 56 partnera ove evropske kooperative za zbirne terete prešli su granicu od 3,5 miliona pošiljki. To je u poslovnoj 2013. godini predstavljalo porast od nepunih 5% u odnosu na prethodnu godinu. Tonaža je iznosila 1,636 miliona tona.

– Mehanizmi ove mreže funkcionišu sve bolje. Partneri i klijenti kroz saradnju postižu visok kvalitet – tvrdi Uve Mejer, glavni menadžer organizacije „System Alliance Europe“.

Upravo je obim projekata sa osetljivim rokom porastao u poređenju sa prethodnom godinom. Kod usluga vezanih za vreme je utvrđeno čak utrostručenje obima.

– Naš cilj je da i u tekućoj godini ostvarimo povećanje količine pošiljki od 5%. Predviđeno je da se to ostvari daljim zgušnjavanjem postojeće mreže, koja ima 1.693 saobraćajne relacije kroz celu Evropu. Stoga ćemo već u januaru ili februaru moći da se pohvalimo sa 34 nove saobraćajne veze između partnera – objavio je Mejer.

„System Alliance Europe“ objedinjuje stručnost vodećih špeditera srednje veličine. Ako se klijent obrati svom regionalnom prevozniku, na raspolaganju će mu biti kompletno stručno znanje evropske platforme za zbirne terete. Visoki standardi kvaliteta, transparentni procesi i pouzdan transport garantovani su organizatorskim i informatičko-tehničkim smernicama.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.