Mario Mesaroš novi član Uprave „Ralu logistike“ u Hrvatskoj

Nadzorni odbor logističke kompanije „Ralu Hrvatska“ doneo je odluku o imenovanju  Maria Mesaroša za novog člana Uprave „Ralu logistike“, vodećeg logističkog provajdera u  hladnom lancu u regionu, navela je ta kompnija na svom sajtu.

Kako je navedeno, Mesaroš ima veliko iskustvo rada u logistici i transportu, a upravljačkom timu „Ralu logistike“ pridružuje se nakon što je kompanija u prošloj godini nastavila dvocifren rast prihoda te će u ovoj godini raditi na povećanju logističkih kapaciteta koje nameravaju ponuditi velikim multinacionalnim kompanijama.

Mesaroš će u „Ralu logistici“ biti zadužen za upravljanje  lancem snabdevanja i svojim će bogatim regionalnim iskustvom na vodećim pozicijama u sektoru prodaje, nabavke, logistike i transporta doprineti unapređenju logističkog poslovanja kompanije.

Mesaroš dolazi iz „Lure Grupe“ s pozicije direktora nabavke gde je bio zadužen za upravljanje  lancem snabdevanja za celi region i odgovoran za transportni i logistički sektor za Hrvatsku, Mađarsku, Sloveniju i Srbiju. Do prelaska u „Lura Grupu“, iskustvo je sticao na menadžerskim pozicijama u „Dukat“-u, kao glavni direktor zadužen za tržište srpske pokrajne Kosova, kao i direktor sektora prodaje u Hrvatskoj.

„Ralu logistika“ je vodeća nezavisna regionalna logistička kompanija u segmentu hladnog lanca koja na jednom mjestu pruža logističko rešenje – od preuzimanja robe do isporuke na prodajno mesto. „Ralu Grupa“ ima kompanije  u četiri zemlje (Hrvatska, Srbija, Slovenija, Mađarska) i više od 300 zaposlenih, a s više od 170 najmodernijih vozila u mogućnosti je da pruži usluge transporta na celom području Europe i Rusije.