Sa povratnim utovarima u pravcu uspeha – Sedan Trade se oslanja na TimoCom

Kada je Vladimir Cvetić 1999. godine zajedno sa svojim ocem osnovao firmu Sedan Trade d.o.o. Beograd u srpskoj prestonici, težište je još uvek bilo na trgovini na veliko. Tokom godina se, međutim, transport kristalizovao kao glavna delatnost.

– Za mene ovaj posao znači slobodu. Ja sam definitivno čovek koji ne može zamisliti da radi u kancelariji – kaže direktor Cvetić. Umesto toga sa strašću putuje svojim kombijem ili kamionom.

Stalni partneri, stalni transportni nalozi

Kada je 2015. godine postalo klijent TimoCom-a, preduzeće je imalo dvoje zaposlenih i dva kombija.

– Ovde u Srbiji kolege često imaju pogrešnu predstavu o korišćenju TimoCom-a – priča Cvetić.

Za Sedan Trade d.o.o. TimoCom je idealna dopuna: Mi koristimo TimoCom uglavnom za dotovare i povratne utovare – objašnjava Cvetić.

Preko sistema je sreo pouzdane i proverene partnere.

– Kada ostavite dobar utisak kod poslovnih partnera, oni vas ponovo angažuju – govori o svojim iskustvima direktor. Za njegov posao, uspostavljanje kontakata preko TimoCom-a značilo je da možete računati na stalne partnere i stalne transportne naloge.

Prednost za planiranje poslovanja

Upravo zato što segment dostave kurirskih i ekspres pošiljki i paketa u Srbiji raste, TimoCom je za Vladimira Cvetića i njegovo preduzeće važan sistem. I ono što je posebno važno:

– Do sada sam imao samo dobra iskustva. Svaki transport je plaćen. Do sada nikada nisam morao da koristim međunarodni servis naplate TimoCom-a. Uobičajeno je, naime, upravo to izazov logistike: Uplate stižu neredovno.

Sa TimoCom-om Cvetić sam definiše dinamiku posla. I korisničku podršku Sedan Trade hvali kao ljubazanu i strpljivu:

– Tamo se na svako pitanje odmah odgovori.

Sedan Trade uz TimoCom može stabilno da planira poslovanje.

I sa samo jednim jedinim dotovarom ili povratnim utovarom firma plati troškove za TimoCom.