Saradnja „Milšpeda“ i „Matešić transporti“

U skladu sa poslovnim trendovima,  u godini u kojoj je kompanija „Milšped“ prerasla odavno okvire Republike Srbije i osnovala firme u zemljama u regionu, dogovoreno je i realizovano brendiranje kamiona firme „Matešić transporti“ kao člana „Milšped“ grupe čime je uokvirena dugogodišnja saradnja između ove dve kompanije, navela je kompanija „Milšped“ na svom sajtu. Firma „Matešić transporti“ započela je svoj rad još davne 1999. godine kao firma koja pruža usluge domaćeg i međunarodnog transporta.

Dobrom uslugom i širenjem sopstvenog voznog parka najsavremenijim kamionima, nametnula se kao jedna od ozbiljnijih transportnih firmi u Srbiji. Početak saradnje sa kompanijom „Milšped“ ostvaren pre 6 godina, obeležio je početak jednog ozbiljnog partnerskog odnosa koji je uspostavljen u godinama koje su usledile, navodi „Milšped“. Već na samom startu, direktor i vlasnik firme Željko Matešić uvideo je mogućnosti koje se otvaraju ovom saradnjom pa je već u prvoj godini saradnje po nalogu „Milšpeda“ realizovao svojim kamionima skoro 500 punih utovara i transport preko 100 zbirnih pošiljaka.

Sa fokusom na transport ka / iz Italije, Matešić je brzo postao „Milšpedov“ broj 1 saradnik za pomenutu zemlju. Svojom pouzdanošću, pomogao je u razvoju Milšpedove kompletne usluge ka svojim klijentima pa je u godinama koje slede svoje učešće u organizaciji naglo povećavao. Već u 2011. godini imao je realizovanih preko 1000 utovara, a već u 2012. godini preko 1700 utovara.

U protekle dve godine (2013, 2014) realizovano je preko 2500 utovara u svakoj od pomenutih godina što samo potvrđuje ozbiljnost ove saradnje koja je postavila firmu „Matešić transporti“ na listu TOP prevoznika „Milšped“ kompanije, navodi „Milšped“ na svom sajtu.