„Milšped“ ponudio novih 5.000 paletnih mesta za prehrambenu industriju

Zbog povećanja obima posla sa postojećim i novim klijentima, kompanija „Milšped“ je proširila svoje skladišne kapacitete namenjene prehrambenoj industriji. Broj paletnih mesta je sa 14.500 povećan na 19.500, od kojih se 4.000 nalazi u temperaturnom režimu 4-18 C. U ovo povećanje skladišnog prostora i obezbeđivanje strogo kontrolisanih uslova potrebne temperature i vlažnosti ambijenta, uloženo je oko pola miliona evra, naveo je „Milšped“ na svom sajtu.

Dodatni servisi poput kopakovanja i etiketiranja rade sa na novim mašinama u prostoru i ambijentu  temperaturnih režima na kojima se prehrambeni proizvodi inače skladište. I na taj način, pored redovnih mera i procedura, eliminiše se mogućnost rizika bilo kakvih promena svojstava proizvoda.

Kada je o skladišnim kapacitetima reč, podsećamo da je u septembru 2013. „Milšped“ u Krnješevcima otvorio i novi objekat površine 17.000 m2. Reč je o jednom od najsavremenijih skladišno-distributivnih centara te vrste u regionu, a koristi se za potrebe klijenata iz više različitih industrija.