Specijalisti za premium pošiljke – Flash stigao u Srbiju

Vodeći evropski pružalac usluga “premium freight”-a, sa tradicijom dužom od 40 godina, stigao je u Srbiju. Brend Flash, koji posluje u 20 zemalja sa 42 kancelarije, na svoju mapu odnedavno je ubeležio i Beograd. Reč je sistemu za hitne pošiljke, koji opslužuje globalne i evropske kupce u automobilskoj, avio, elektronskoj i drugim industrijama, zdravstvu…

– U Flash evropskoj mreži nalazi se preko 40.000 vozila koja obezbeđuju “premium freight” usluge. Nudimo brzo preuzimanje, kratka tranzitna vremena, sigurnost, transport posebnim vozilima “od vrata do vrata” i konkurentne cene. Zahvaljujući GPS uređajima za praćenje instaliranim u našim vozilima, klijenti isporuku mogu pratiti uživo putem veb portala – kaže Nebojša Mandić, koji vodi kancelariju Flash-a u Srbiji.

Nebojša Mandić objašnjava da je u pitanju inovativni sistem koji već dugo posluje u Evropi sa oko 5.000 aktivnih klijenata, a koristi ga veliki broj proizvodnih kompanija, najviše u autoindustriji.

Putem korisničkog portala jednostavno se unosi potreba za hitnim i kvalitetnim rešenjem, nakon čega klijent dobija prilagođenu, pouzdanu uslugu sa brzim vremenom odziva i vremenom preuzimanja u roku od najviše 90 minuta u čitavoj Evropi.

Flash nudi usluge u drumskom, avio i aviočarter segmentu, kao i posebne transporte sa “on board” kuririma.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.