Vidimo se na Saobraćajnom fakultetu! – Predstavljamo sve detalje sajma TTBD 2022

Na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu sutra (5. oktobra 2022. godine) se održava tradicionalni Sajam poslova i praksi za studente. Transport and Traffic Business Day (TTBD) 2022, podsećaju organizatori, otvoren je ne samo za studente Saobraćajnog fakulteta, već za sve one mlade ljude koji žele da svoju karijeru razvijaju u sektoru transporta, logistike, telekomunikacija i srodnih delatnosti.

Za poslodavce će ovo biti još jedna prilika da se predstave i uspostave kontakt sa studentima i diplomcima i tako dođu do najkvalitetnijeg kadra.

Na TTBD učestvuje više od 30 kompanija, među kojima su FERCAM, DTS, Dragon Maritime SEE, BexExpress, Milšped, cargo-partner, Sava Osiguranje, Roaming Networks, Kuehne+Nagel, Agent Plus, Nelt, Gebruder Weiss, Air Serbia, Bosch, D-Express, DTS, Delhaize, Bosch…

Uz predstavljanje kompanija na štandovima, najavljeno je čak 18 zanimljivih tribina, odnosno panel diskusija. Prisutni će moći da čuju zanimljiva izlaganja na najrazličitije teme, od aktuelnosti iz HR sektora u transportu i logistici, do onih o najvažnijim logističkim izazovima i dešavanjima današnjice.

Svečano otvaranje sajma zakazano je za 10 časova, a detaljnu agendu pogledajte OVDE.

– Jedna od velikih prednosti je ta što se studentima pruža jedinstvena prilika da ostvare interakciju sa poslodavcima i možda budućim kolegama. Mogu se informisati o svemu što ih interesuje o poslu, mogu prisustvovati mnogobrojnim tribinama, panel diskusijama i slično. Naravno, glavna prednost je mogućnost ostavljanja radnih biografija kojima će kompanije imati pristup narednih godinu dana, što je obostrani benefit – kaže Vanja Lončar, studentkinja i članica organizacionog tima TTBD 2022. 

Portal PlutonLogistics je tradicionalno medijski partner skupa. Pozivamo vas da nas posetite tokom sajma – dođite da se upoznamo i da čujemo vaše komentare i sugestije. Vidimo se na Saobraćajnom fakultetu!