FERCAM na sajmu TTBD 2022

Transportno-logistička kompanija FERCAM sada već tradicionalno učestvuje na sajmu Transport and Traffic Business Days. Ovogodišnje izdanje – TTBD 2022, održaće se u sredu 5. oktobra na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu.

Iz kompanije FERCAM poručuju da su se i ove godine vrlo rado odazvali pozivu Saveza studenata da učestvuju i podrže taj značajan događaj.

– FERCAM je kompanija saobraćajnih inženjera i uvek je tu da podrži studente, a događaj poput TTBD je odlična prilika da predstavimo i sve programe namenjene upravo njima – ističu.

Studenti na FERCAM štandu na Saobraćajnom fakultetu mogu dobiti sve informacije u vezi sa kompanijom. Osim toga, FERCAM će na radionici predstaviti i novi program stipendija 2022/23.

U toku je prijavljivanje za treću generaciju FERCAM stipendista. Pozivamo sve zainteresovane da dođu na našu radionicu, gde mogu dobiti više informacija oko samog programa, kao i razgovarati sa našim dosadašnjim stipendistima i čuti iz prve ruke njihova iskustva, ističu iz kompanije.

FERCAM je odlučio da ove godine, zbog velikog interesovanja, duplira broj stipendija koje će dodeliti najboljim studentima.

– Ovo je jedinstvena prilika da se prijavite i postanete nas stipendista!  Vidimo se sutra na FERCAM štandu, gde spremamo i mnogobrojna iznenađenja za sve posetioce! – poručuju.

Ko su bili FERCAM stipendisti 2021/2022. godine (na slici), pročitajte OVDE.