Zbirni transport Srbija – Crna Gora, Srbija – Severna Makedonija

Srbija u velikoj meri trguje sa zemljama u okruženju, a često se potražuju usluge transporta za malu količinu robe. Za takve potrebe najpovoljnija je usluga zbirnog transporta. Ukoliko poslujete na relacijama Srbija – Crna Gora ili Srbija – Severna Makedonija, kompanija Nelt je predstavila efikasno rešenje za transport robe.

– Reč je o našem zbirnom kamionskom servisu. Preuzimamo pošiljke od klijenata svakog dana sa bilo koje lokacije u Srbiji. Za  Crnu Goru zbirni transport se organizuje tri puta nedeljno i to utorkom, sredom i petkom, a za Severnu Makedoniju jednom nedeljno, četvrtkom. Organizujemo i brzo carinjenje u Danilovgradu, Podgorici i Skoplju. Isporuka je u roku od 24h/48h od dana carinjenja, na celoj teritoriji Crne Gore i Severne Makedonije – navode u kompaniji Nelt i dodaju da je roba osigurana tokom celog puta.

Tačnije, kako ističu u Neltu, kilijent ne mora da razmišlja o kamionu, osiguranju, papirima, carini.

Izvoz Srbije u Severnu Makedoniju u 2021. godini iznosio je 815,6 miliona evra, dok je uvoz bio 307,3. Iz naše zemlje smo u Crnu Goru transportovali robu vrednu 821,1 mil EUR, dok je uvoz vredeo 79,6 miliona.

Zbirni transport robe je najisplativija vrsta prevoza kada su male pošiljke u pitanju i dobro rešenje za robu koja ne zauzima kapacitet celog kamiona. To može biti pošiljka koja obuhvata pola kamiona, jedna paleta ili jedna kutija. Vaša roba će biti konsolidovana sa drugim pošiljkama i otpremljena na traženu lokaciju.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.