Dalibor Surla, menadžer operacija Gebrüder Weiss – I u 2024. ulagaćemo u unapređenje Home Delivery usluge

Rastući trend online kupovine i u Srbiji je, kao i širom sveta, stvorio povećanu potražnju za brzim i efikasnim isporukama i stavio u fokus preduzeća koja takav servis mogu da ponude.

Međunarodna logistička kompanija Gebruder Weiss, koja preko 20 godina uspešno posluje u Srbiji, kreirala je specijalizovanu Home Delivery uslugu zahvaljujući kojoj garantuje besprekornu isporuku do krajnjeg kupca u roku od 24 do 48 sati.

Više detalja o ovom servisu otkriva menadžer operacija Dalibor Surla, koji je svoje više višegodišnje iskustvo u upravljanju transportom i logistikom u Australiji iskoristio da uspostavi procese na najvišem nivou.

Kako je Gebrüder Weiss uspeo da razvije i implementira Home Delivery uslugu, koja pruža udobno rešenje za isporuke kupcima, prilagođeno njihovim potrebama?

– Kompanija Gebrüder Weiss je priznata na srpskom tržištu kao vodeći provajder usluga kućne dostave, posebno za uslugu duple posade. Nedavno smo investirali u magacinski prostor, zaposlene i posvećenije, pouzdanije dostavno osoblje za našu svakodnevnu saradnju.

Pojednostavljujemo i konstantno održavamo procedure i procese za naše kupce. Takođe, konstantno unapređujemo i naše interne procese kako bi sve bilo što jednostavnije i prilagođenije. Naši krajnji kupci zahtevaju i očekuju besprekorsnost i efikasnost,

Uvek se trudimo da radimo sa našim klijentima, kako bismo isporuku obavili na vreme i olakšali proces.

Možete li nam detaljnije objasniti koncept door-to-door dostave u roku od 24 do 48 sati? Na koji način ova usluga pruža posebnu prednost vašim klijentima?

– Naš koncept od vrata do vrata je jednostavan. Primamo porudžbine od naših klijenata u dogovoreno doba dana, nakon čega prikupljamo robu iz namenjenog depoa i počinjemo da obaveštavamo krajnjeg kupca o isporuci. Roba stiže u naš magacin, gde je sortiramo prema planiranom mestu isporuke, za naredni dan. U roku od 24 sata robu isporučujemo u sve centralne oblasti u Srbiji, dok do udaljenih mesta ona stiže za 48 sati.

Sa našim modelom usluge i nivoom kvaliteta, klijenti mogu biti uvereni da će njihova porudžbina biti dostavljena upravo onako kako je obećano.

Kako Gebrüder Weiss planira da unapredi Home Delivery uslugu u budućnosti, s obzirom na rastući trend online kupovine i povećanu potražnju za brzim i efikasnim isporukama?

– Tokom 2024. dodatno ćemo ulagati u svoje kapacitete, nudeći klijentima još veću fleksibilnost za isporuku tokom dana. Takođe, uzimamo u obzir različite načine za obaveštavanje kupaca o isporuci, elektronski dokaz o isporuci, kao i pružanje klijentima više alternativa plaćanja. Imajući sve to na umu, očekujemo da naše isporuke u udaljene oblasti budu obavljene i pre garantovanog perioda dostave od 48 sati.

Kompanija Gebruder Weiss je u Srbiji započela ovaj proces sredinom 2023. godine. Moje višegodišnje iskustvo u upravljanju transportom i logistikom u Australiji omogućilo mi je da sprovedem drugačiju strategiju i nivo optimizacije unutar trenutne strukture. Počeli smo da gledamo i beležimo svoje procese kako bismo identifikovali bilo kakve praznine, investirali u tehnologiju, infrastrukturu, kao i u ljude.

Osim toga, naš fokus je na tome da omogućimo zaposlenima obučavanje u više oblasti. To će poboljšati našu efikasnost, ali i pomoći u smanjenju našim troškova i omogućiti nam brzo reagovanje na svaki eventualni poremećaj.

Više informacija o sveobuhvatnom i fleksibilnom portfoliju kućne dostave kompanije Gebruder Weiss možete pronaći na gw-world.com/rs/usluge-i-servisi/drumski-saobracaj/home-delivery-usluga

Izvor/foto: Promo