Auto-industrija i lanac snabdevanja – AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT 2024 okuplja profesionalce 7. i 8. marta

Šesto izdanje događaja Automotive Logistics Summit okupiće 7. i 8. marta u Sibinju (Sibiu) u Rumuniji profesionalce iz automobilske industrije – menadžere lanca snabdevanja, logistike, proizvodnje, transporta i nabavke, iz Rumunije, Bugarske, Srbije i Moldavije.

Učesnici će imati priliku da saznaju kako najnoviji trendovi menjaju automobilsku industriju. U fokusu će biti teme kao što su nove investicije, zelena proizvodnja u automobilskoj industriji i njena uloga u razvoju lokalnih ekonomija, cirkularna ekonomija, automatizacija i robotika u intralogistici, elektrifikacija, softverski definisana vozila, bezbednost i sajber bezbednost u lancu snabdevanja, veštačka inteligencija, mašinsko učenje, pametna logistika…

Događaj će okupiti više od 300 lidera Jugoistične Evrope. Organizatori poručuju da je ovo idealna prilike da se povežete sa kolegama, kupcima i dobavljačima, ali i da steknete nova znanja i budete inspirisani ključnim rečima renomiranih stručnjaka iz industrije, najboljim praksama i zanimljivim panel-diksusijama.

Među potvrđenim govornicima su Marko Anđušić (šef menadžmenta lanca snabdevanja Zumtobel Group Srbija), Dirk Fischer (glavni operativni direktor Huf Group), Emanouil Fountoukis (generalni direktor Etem Gestamp Aluminium Ektrusions), Alek Magdoiu (generalni direktor ifm efector i ifm Prover Rumunija), Tiberius Visoiu (regionalni menadžer za bezbednost Garrett – Advancing Motion) i Torsten Becker – šef studijskog programa Master of Science Supply Chain Management SRH na SRH Berlinskom univerzitetu primenjenih nauka).

Učesnici iz Srbije koji se prijave do 10. januara ostvaruju popust od 10% na kotizacije.

3 razloga da se pridružite AUTOMOTIVE LOGISTICS SAMITU 2024

• Uvidi u industriju: steknite dragocene uvide u najnovije trendove, izazove i najbolje prakse u industriji i steknite konkurentsku prednost.
• Način razmišljanja o rešavanju problema: uključite se u diskusije i sastanke o rešavanju problema sa stručnjacima i kolegama i odgovorite na izazove sa kojima se možda suočavate u sopstvenim operacijama.
• Market Intelligence: Steknite bolje razumevanje tržišne dinamike, uključujući globalne i regionalne trendove, trgovinske politike i ekonomske faktore koji utiču na industriju.

Portal PlutonLogistics je medijski partner događaja.

Sve detalje i način prijave za učešće pogledajte OVDE. 

Ukoliko želite da se pridružite AUTOMOTIVE LOGISTICS Samitu 2024 kao sponzor, kontakt osoba je Madalina Keresteli: madalina@intermodal-logistics.ro