CTP završio izgradnju trećeg pogona za kineski Yanfeng u Kragujevcu

Kineski proizvođač automobilskih delova Yanfeng širi se i u Srbiji. Kompanija CTP, vodeći evropski developer, vlasnik i operater industrijskih i logističkih objekata, objavila je da je obavila primopredaju trećeg pogona u Yanfeng našoj zemlji, koji je upravo završen.

Kako ističe CTP, to je stopa rasta koja govori sama za sebe dok region Centralne i Istočne Evrope nastavlja da se pojavljuje kao glavna lokacija za kompanije koje žele da ubuduće osiguraju svoj lanac snabdevanja i da se približe evropskim potrošačima. 

Prostor od 33.000 kvadratnih metara prilagođen je  jedinstvenim proizvodnim potrebama Yanfeng-a.

– CTP je pružio Yanfeng-u veliku stručnost od prvog koraka. Njihov tim je imao razumevanje za naše potrebe i način na koji možemo da napredujemo, a isporučili su veoma kvalitetne i u potpunosti prilagođene objekte. Veoma smo zadovoljni da ih imamo kao partnera za nekretnine i našeg partnera za rast – rekao je Milan Radović, direktor fabrike Yanfeng.

Foto: ctp/linkedin

Izgradnja i održavanje jakih odnosa sa zakupcima je ključni aspekt kontinuiranog rasta CTP-a i ključni razlog zašto 80% novih poslova CTP-a dolazi od postojećih klijenata. U kompaniji ističu da je saradnja sa Yanfeng-om savršen primer za to, jer je kineska kompanija njihov klijent ne samo u Kragujevcu, već i u Češkoj i Slovačkoj.

Nova fabrika je treći pogon kompanije Yanfeng u regionu Šumadije, odnosno u Kragujevcu, gde već proizvode unutrašnje komponente za automobile i automobilska sedišta.

Naslovna foto: CTP/Linkedin

PROČITAJTE I: 

Laza Kovačević, generalni direktor CTP Srbija – Nastavljamo investicije u nove industrijske parkove