Intereuropa pokrenula novu direktnu liniju sa Turskom

Kompanija Intereuropa je pokrenula novi nedeljni servis između Srbije i Turske. Polasci iz Istanbula i Dobanovaca su petkom, a preko HUB-a Dobanovci sve pošiljke IE zbirnom linijom se mogu otpremati ka Evropskoj uniji ili EX-Yu zemljama.

Intereuropa se po zastupljenosti zbirne mreže i broju redovnih nedeljnih polazaka/prispeća izdvaja kao dominantan logistički provajder. Nova redovna direktna linija ove kompanije ka turskoj prestonici predstavlja još jedan korak u planovima kompanije da proširi svoju mrežu zbirnih linija, omogućivši regionalnu dominaciju u ovom prodajnom segmentu logističkih usluga, navodi se.

Cilj nove zbirne linije između Beograda i Istanbula jeste da odgovori na zahteve klijenata iz regiona za redovnim servisnim uslugama na ovoj destinaciji.

Beograd će služiti kao glavni pretovarni centar za robu široke potrošnje, fashion industriju, consumer electronics, rezervne delove automotiv industrije, kao veza sa Centralnom, Istočnom i Jugoistočnom Evropom preko IE terminala Ljubljana, Samobor, Banja Luka, Sarajevo, Podgorica…

Prvi redovan polazak iz Beograda realizovan je 12. marta, dok je prvi polazak iz Istanbula obavljen 5. marta 2021.

Transport za/iz Istanbula će trajati 2 radna dana, a nakon uvoznog carinjenja Intereuropa ili ekskluzivni partner u Turskoj (Borusan Lojistik) će pošiljke isporučivati na adresu primoca.

Sa 37 skladišta na 405.000 m2, sedam carinskih terminala, Borusan Port management-om i auto terminalom, sa 25 HUB-ova i dominantnom distributivnom mrežom u Turskoj, partner omogućava besprekornu uslugu za klijente kompanije Intereuropa u Turskoj, dodaju u ovoj kompaniji.

Intereuropa u skoroj budućnosti planira da poveća frekvenciju na ovoj liniji, uz otvaranje i unapređenje ostalih zbirnih linija sa Slovenijom, Hrvatskom, Bosnom, Crnom Gorom, Italijom, Severnom Makedonijom, Bugarskom, Grčkom, Kosovom* i Albanijom.

Podeli na društvenim mrežama: