Konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona“ 5. aprila u Beogradu

Ovogodišnja biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2017”  biće održana 5. aprila 2017. u Sava centru u Beogradu.

Prema najavama organizatora,  očekuje se više od 400 učesnika među kojima će biti: visoki predstavnici državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona, EU, Turske, Rusije, Kine …

Najavljeni su i međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja i poslovanja u špediciji, transportu i logistici, donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti špedicije, logistike i  drumskog, železničkog, avio i vodnog saobraćaja,  predstavnici finansijskih institucija, osiguravajućih društava, predstavnici lokalnih samouprava, obrazovnih institucija, medija i drugih najznačajnijih učesnika na tržištu transporta i logistike.

Kako je navedeno, biznis konferencija TIL 2017 u fokus stavlja poslovni interes učesnika, koji će u toku jednog dana kroz nekoliko paralelnih celina (Plenarni deo, B2B sastanci, okrugli sto) imati priliku da u cilju poboljšanja uslova poslovanja, a u skladu sa prioritetnim interesima privrede, privrednika i struke, svojim znanjem i praktičnim iskustvom podstaknu nove inicijative i poslovne prilike, postave smernice za unapređenje tržišta kroz umrežavanje, usklađivanje posebnih i zajedničkih interesa.

U radnom delu konferencije govoriće predstavnici firmi: „D-Express“, „Alti logistika“, „Centrosinergija“, „Transfera“, „Standard Logistic“, „Adam Šped System“, „Volvo Group Trucks“ …

PlutonLogistics je medijski partner, te se vidimo i ove godine.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.