Međunarodni stručnjaci za Supply Chain sredinom septembra dolaze u Zagreb

U organizaciji specijalizovane Supply Chain platforme Slychain u Zagrebu se 14. septembra 2023. godine održava ekskluzivna konferencija i radionica Supply Chain Executive Masterclass za menadžere, stratege i operativce iz područja lanca snabdevanja.

Thorsten Mebs, Supply Chain Sustainability Director u Tata Consultancy Services, Bram Desmet, CEO, profesor i autor stručnih knjiga iz kompanije Solventure, zatim Luke Kerr, Group operations director u Solent Group, Willem Jan Beerthuis, VP Logistics&Services kompanije Bekaert, te Nicolas Vandeput, konsultant, trener i autor iz kompanije SupChains, poznata su imena iz sveta lanca snabdevanja. Oni će, svaki iz svog ugla, ukazati na aspekte koji su ključni za uspešno upravljanje ovim strateškim poslovnim segmentom.

Bram Desmet

– Renomirani međunarodni stručnjaci iz područja održivosti, strategije i transformacije poslovanja kroz lance snabdevanja, nabavke logističkih usluga, upravljanja zalihama, te planiranja prodaje i operacija dolaze u Zagreb 14. septembra ove godine. Tolika količina znanja i iskustva iz područja logistike i lanca snabdevanja u jednom danu na jednom mestu i to ovde u Zagrebu u Hrvatskoj predstavlja veliku priliku koju bi operativci iz svih kompanija kojima je lanac snabdevanja važan za poslovanje trebalo da iskoriste – izjavio je Goran Vranar, osnivač platforme Slychain i organizator konferencije.

Novi pristup networkingu

Po uzoru na slične međunarodne manifestacije, po prvi puta u Hrvatskoj učesnici konferencije imaće priliku u predviđenom bloku od dva sata da održe nekoliko kratkih sastanaka u trajanju do 15 minuta.

– Svaki učesnik konferencije dobiće pristup posebnoj platformi za umrežavanje koja će mu omogućiti i do šest susreta s renomiranim menadžerima lanca snabdevanja, logistike i tehnologije iz vodećih kompanija iz Hrvatske i regiona. Sastanci nisu obavezni i svaki učesnik odlučuje hoće li učestvovati  i prihvatiti poziv druge strane. Sigurni smo da učesnici ovaj novi pristup networkingu definitivno neće propustiti, te smo uvereni kako će upravo to biti veliki ‘highlight’ konferencije!  – naglasio je Vranar.

Vranar dodaje kako za lanac snabdevanja kažu da nudi najviše prilika za ostvarivanje ušteda u poslovanju i unapređenje operativne efikasnosti pa je usled toga izrazio uverenje kako će ovaj prestižni međunarodni događaj biti od interesa kako specijalizovanim logističkim operaterima, tako i maloprodajnim i proizvodnim kompanijama.

Portal PlutonLogistics je medijski partner konferencije.