„Nelt Grupa“ postala vlasnik 80% udela u najvećoj crnogorskoj logističkoj kompaniji

Kompanija „Neregelia„, koja posluje u sklopu „Nelt Grupe“ i predstavlja lidera na distributivnom tržištu Crne Gore, u ime svog osnivača, od nedavno upravlja sa 80% kompanije „Montenomaks C&L„, koja pruža usluge logistike i špedicije. „Montenomaks“ je postala 13. kompanija u okviru regionalnog sistema „Nelt Grupa“.

– Kao što smo nedavno najavili tokom proslave 20 godina postojanja naše kompanije, nastavljamo da širimo oblasti poslovanja sa fokusom na integrisane logističke usluge. Sa velikim zadovoljstvom mogu da obavjestim javnost da je upravo završena akvizicija kompanije „Montenomaks“, čijim većinskim delom od danas upravljamo – saopštila je izvršna direktorica kompanije „Neregelia“ Ljilja Pižurica.

Ona je dodala da je strateški cilj kompanije da poslovnu izvrsnost iz domena distribucije „Neregelie“, uz dugogodišnje iskustvo u logistici i špediciji „Montenomaks“-a, predstave tržištu kao jedinstvenu uslugu integrisanih logističkih usluga.

„Neregelia“ distribuira proizvode vodećih međunarodnih kompanija iz oblasti robe široke potrošnje i farmaceutskog biznisa, kao što su „Procter & Gamble“, „Mars“, „Philip Morris“, „Mondelez“, „SC Johnson“, „Sebapharm“, „Neoplanta“ i drugi.

Kompanija „Montenomaks C&L“ je najveća crnogorska logistička kompanija. Zahvaljujućitome što je postala deo regionalne porodice kakva je „Nelt Grupa“, očekuje snažno širenje na tržišta van Crne Gore.

– Kompanija „Montenomaks C&L“ je danas lider u poslovima logistike i špedicije u Crnoj Gori sa 140 zaposlenih i prometom od preko 4 mil EUR. Ubeđeni smo da ćemo uz novog vlasnika, „Nelt Grupu“, ostvariti još bolje rezultate i pozicionirati se kao regionalno respektabilna kompanija – naveo je izvršni direktor kompanije Radovan Radulović.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.