„Neregelia“ u saradnji sa „Montenomaks C&L“ planira širenje na sektor logistike

Kompanija „Neregelia„, koja predstavlja lidera na distributivnom tržištu Crne Gore, najavila je da u 2017. godini u kojoj obeležava 20 godina poslovanja, planira širenje na sektor logistike u saradnji sa kompanijom „Montenomaks C&L„.

U svom saopštenju ova kompanija koja posluje u okviru „Nelt“ grupe i predstavlja najveću distributivnu kompaniju u Crnoj Gori, navodi da ima 26 principala i godišnji promet od 62 mil EUR, te da distribuiraju proizvode vodećih međunarodnih kompanija iz oblasti robe široke potrošnje i farmaceutskog biznisa, kao što su „Procter & Gamble“, „Mars“, „Philip Morris“, „Mondelez“, „SC Johnson“, „Sebapharm“, „Neoplanta“, itd.

 „Neregelia“ je počela svoj put pre 20 godina, sa samo 4 zaposlena. Danas, u kompaniji radi blizu 200 zaposlenih, a vrednost imovine se procenjuje na oko 20 mil EUR.

– Nastavljamo da širimo oblasti poslovanja i ove godine planiramo strateško partnerstvo sa kompanijom „Montenomaks“, koje u ovoj fazi podrazumeva razmenu znanja i upotpunjavanje kapaciteta – saopštila je izvršna direktorka kompanije Ljilja Pižurica, koja kompaniju vodi od 2008. godine.

Kakao se dodaje u saopštenju, „Montenomaks C&L“ se od svog osnivanja 1999. godine do danas kontinuirano razvijala u pravcu zaokruživanja procesa pružanja usluge kompletne brige o robi klijenta, od momenta preuzimanja, preko svih carinskih procedura, pa do dostave na željeno odredište.

– Danas smo lider u poslovima logistike i špedicije u Crnoj Gori sa 140 zaposlenih i prometom od preko 4 mil EUR. Uvereni smo da ćemo uz strateškog partnera – „Nelt“ grupu, imati još bolje rezultate i pozicionirati se kao regionalno respektabilna kompanija – naveo je izvršni direktor kompanije „Montenomaks C&L“, Radovan Radulović.