„Nije vreme za umiranje“: DHL logistički partner novog filma o Bondu

Nakon četiri godine čekanja, fanovi najpoznatijeg agenta na svetu u 2020. konačno će na velikom platnu moći da uživaju u novom filmu o Bondu. Ipak, to će se dogoditi nešto kasnije nego što su očekivali, budući da je premijera filma “Nije vreme za umiranje” odložena za novembar i to zbog – epidemije korona virusa!

Za transport i pružanje logističkih usluga za potrebe poslednjeg filma u kome će Danijel Krejg glumiti Džejmsa Bonda bila je zadužena kompanija DHL. To je peti put da su DHL logistički stručnjaci podržali film o agentu 007, budući da su za te poslove angažovani još od 2006. i ostvarenja „Casino Royal“.

Kompanija DHL prevozila je kompletnu opremu za film i kaskaderske scene. Od legendarnog „Aston Martin“ automobila, preko opreme za podvodno snimanje, do kostima i najsitnijih rekvizita, logistički stručnjaci su se postarali da sve bude transportovano na vreme.

Pravovremenost i preciznost su od presudnog značaja za blokbastere ove veličine. Zahvaljujući međunarodnoj mreži i dobro organizovanim timovima zaduženim za vazdušni, pomorski i drumski teretni saobraćaj, DHL je u poziciji da ispuni sve zahteve i realizuje jedan tako izvanredan projekat. Ponosni smo što smo po peti put podržali filmove o Džejmsu Bondu, rekao je Frank Appel (Frenk Apl), generalni direktor Deutsche Post DHL Group.

Kao logistički partner, DHL se pobrinuo da obe filmske ekipe uvek imaju pravu opremu na raspolaganju u pravo vreme i na pravom mestu. Filmska oprema je transportovana između različitih lokacija, npr. od Norveške, do Jamajke ili Italije, i naravno širom Velike Britanije.

– U suštini, mi pružamo ’sve na jednom mestu’ uslugu za ovaj filmski projekat. Bilo da je u pitanju drumski, vazdušni ili pomorski transport, usredsređeni smo na to da se produkcija neometano odvija. Za hitne pošiljke ili one koje dobijemo u poslednjem mogućem trenutku takođe koristimo našu Ekspres mrežu – rekao je John Meller (Džon Meler), vođa DHL projekta „Nema vremena za umiranje“.

Izvor: dpdhl.com

Foto: © 2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, and related James Bond Indicia © 1962-2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq, LLC. All Rights Reserved.