NTS raspisuje svoj prvi konkurs za plaćeni razvojni program – Steps To Success

Kompanija NTS International ove godine po prvi put raspisuje konkurs za plaćeni razvojni program pod nazivom Steps To Success. Program je namenjen svim studentima završne godine fakulteta, diplomcima ili studentima master studija koji žele da steknu praktično znanje u oblastima logistike i transporta, informacionih tehnologija i prodaje, značajno profesionalno iskustvo i obezbede dobar početak karijere, kroz plaćenu obuku.

Poželjne oblasti studiranja (ali ne i isključive) su saobraćaj, transport, logistika i komunikacije.

– Sadržaj programa je koncipiran tako da se kroz intenzivan rad sa mentorima, treninge i radionice polaznici upoznaju sa različitim poslovnim procesima naše kompanije i da u potpunosti primene svoje teorijsko znanje u praksi – navode u kompaniji NTS.

Cilj je da tokom tri meseca, koliko traje program plaćene prakse, kandidati razviju svoje veštine i steknu nova znanja uz mogućnost stalnog zaposlenja na nekoj od otvorenih pozicija u kompaniji.

Svi zainteresovani studenti svoje prijave za učešće u programu mogu popuniti na NTS veb-sajtu ili putem mreže LinkedIn do 1. marta 2022. godine, nakon čega sledi proces selekcije.

O kompaniji

NTS International je regionalna kompanija koja se bavi razvojem informacionih rešenja za podršku planiranju i upravljanju procesima u transportu i logistici. Više od 15 godina posluje na tržištima Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Albanije.

NTS tim čini više od 50 zaposlenih koji posluju u Ljubljani, Beogradu, Banja Luci, Podgorici i Tirani. To su planersko-projektantski, razvojni, konsultantski, tehnički i menadžerski timovi, koji svojim idejama, znanjem i iskustvom unapređuju svakodnevno poslovanje kompanije.

Među njima su i inženjeri Saobraćajnog fakulteta sa odseka za Logistiku, koji pored potrebnog iskustva i znanja u oblasti logistike poseduju i izuzetnu motivaciju za rad.

Sva rešenja NTS kreira u sopstvenoj režiji – od analize projektnog zahteva, preko dizajna i realizacije, do testiranja i održavanja.

U pitanju su modularna rešenja, po meri korisnika, sa visokim stepenom fleksibilnosti i mogućnostima nadogranje i integracije sa drugim softverskim rešenjima. Ona omogućavaju potpunu vidljivost u radu voznog parka, transportu i logistici, pružajući podršku menadžerima u donošenju odluka, operativnom planiranju i upravljanju, optimizaciji, analitici i kontroli transportnih i logističkih procesa.

U kompaniji NTS naglašavaju da razvoj novih, kao i unapređenje postojećih proizvoda, realizuju u saradnji sa klijentima – kako bi im na najbolji način omogućili da zadovolje svoje potrebe i poboljšaju poslovanje.

– NTS rešenja namenjena su svim preduzećima, bez obzira na njihovu primarnu delatnost, broj i tip vozila koje poseduju. Do danas, primenjuje ih više od od 1.800 kompanija iz oblasti međunarodnog i domaćeg transporta robe, distribucije i prodaje proizvoda, proizvodnje, trgovine, poljoprivrede, građevine, kurirskih službi, prevoza putnika, uslužnog i javnog sektora, turizma itd.

Pored NTS Fleet Management Systema, NTS aktivno razvija i Transport Management System, CRM za logistiku, Aplikaciju za servisere i druge aplikacije.