Rumunska transportno-logistička kompanija “International Alexander” otvorila predstavništvo u Beogradu

Sa ciljem širenja poslovanja u Evropi, rumunska transportno-logistička kompanija “International Alexander” otvorila je predstavništvo u Beogradu. „International Alexander“ d.o.o. zvanično je počeo da radi u julu ove godine.

Milan Mitrović, direktor kompanije u Srbiji, smatra da će „International Alexander“ veoma brzo postati prepoznatljiv na ovom tržištu, pre svega zbog kvaliteta svoje usluge i pouzdanosti, i da će im veliki broj klijenta ukazati svoje poverenje.

„International Alexander“, jedna od najvećih kompanija u Rumuniji koja se bavi transportom i logistikom, odlučila se da proširi poslovanje van granica svoje zemlje i branch u Srbiji je prvi korak u tome, dok će do kraja godine biti otvoreno i predstavništvo u Nemačkoj.

– Naš cilj je da u narednom periodu ponudimo klijentima isti nivo usluge transportnih i logističkih operacija, po kojima je „International Alexander“ prepoznatljiv, pre svega u automotiv industriji, koja je inače u Srbiji veoma razvijena – objašnjeno je za PlutonLogistics.

Kancelarija u Srbiji biće zadužena za razvoj poslovanja i na prostorima Makedonije i Crne Gore, a poslovanje će biti usmereno na usluge organizacije svih vidova transporta, carinskog posredovanja i logističkih operacija. Automotiv industrija je glavni fokus, a svakako i prisutnost u ostalim industijama. Srbija i ceo prsotor Balkana ima veliki potencijal, a iskustvo koje „International Alexander“ ima u toj oblasti doprineće ostvarivanju cilja da kompanija postane lider na ovim prostorima.

„International Alexander“ je privatna kompanija, deo „Internationa Alexander Holding“-a koja trenutno broji više od 800 zaposlenih, u svom vlasništvu ima više od 500 vozila, kao i skladišni prostor za kompleksne logističke usluge. U 2016. godini kompanija je imala promet od oko  50 mil EUR.

Više informacija potražite putem email-a office.serbia@international-alexander.com

 

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.