Inovacije, trendovi i razmena iskustava – Pridružite se Automotive Logistics Samitu 7. i 8. marta

Još nekoliko dana ostalo je do Automotive Logistics samita koji će u Sibinju (Sibiu) u Rumuniji okupiti profesionalce iz automobilske industrije – menadžere lanca snabdevanja, logistike, proizvodnje, transporta i nabavke iz Rumunije, Bugarske, Srbije i Moldavije.

Šesti po redu Automotive Logistics Summit održava se 7. i 8. marta, a učesnici će imati priliku da saznaju kako najnoviji trendovi menjaju automobilsku industriju. Biće reči o novim investicijama, zelenim tehnologijama, cirkularnoj ekonomiji, automatizaciji i robotici u intralogistici, elektrifikaciji, bezbednosti u lancu snabdevanja, veštačkoj inteligenciji, mašinskom učenju… Organizatori očekuju više od 300 profesionalaca iz automotive sektora. Portal PlutonLogistics je medijski partner događaja.

Pažljivo pripremljena agenda obuhvata različite segemente – panel diskusije, studije slučaja, logistički hakaton… Za drugi dan događaja planirana je poseta proizvodnim lokacijama i logističkim kompleksima u blizini Sibinja.

3 razloga da se pridružite AUTOMOTIVE LOGISTICS SAMITU 2024

• Uvidi u industriju: steknite dragocene uvide u najnovije trendove, izazove i najbolje prakse u industriji i steknite konkurentsku prednost.
• Način razmišljanja o rešavanju problema: uključite se u diskusije i sastanke o rešavanju problema sa stručnjacima i kolegama i odgovorite na izazove sa kojima se možda suočavate u sopstvenim operacijama.
• Market Intelligence: Steknite bolje razumevanje tržišne dinamike, uključujući globalne i regionalne trendove, trgovinske politike i ekonomske faktore koji utiču na industriju.

Kakva je budućnost rada u automotive industriji?

Kakva je budućnost rada u automobilskoj industriji jedno je od ključnih pitanja kojima će se baviti učesnici Automotive Logistics Samita. Na posebnom panelu posvećenom pitanjima ljudskih resursa govoriće Gyöngyi Hunyadi (Human Resources Manager VCST Industrial Products), Doru Dima (osnivač Great People Inside România) i Marius Stefanescu (suosnivač International Work Finder).

Unapređenje veština i sposobnosti kadrova trebalo bi da bude prioritet za celu autoindustriju. Da bi opstali i napredovali na tržištu koje se suočava sa dinamičnim promenama, proizvođači moraju da brinu o inovacijama i razvoju agilnosti zaposlenih, poručuju eksperti.

Panel će se fokusirati na nedostatak radne snage i mogućnosti za rešavanje ovog problema, zatim na efikasno upravljanje promenama, a biće i reči o tome kako obezbediti ravnotežu dobrobiti zaposlenih i merenja učnika, kako se pripremiti za automatizovanu budućnost koja zahteva nove veštine i kompetencije itd.

Kompletnu agendu i govornike možete pogledati na automotivesummit.ro. 

Više detalja o kotizacijama pogledajte OVDE.