The Fresh Connection – Počinje Global Professional Challange 2018

Takmičenje Global Professional Challange 2018 biće održano u septembru u Milanu, a otvoreno je i za timove iz Srbije. Da biste učestvovali,  vaša kompanija ili vi kao pojedinci, trebalo bi prvo da formirate timove od 4 učesnika koji će preuzeti uloge nabavke, prodaje, proizvodnje i logistike. Postoji opcija da imenujete 5. člana tima kao trenera, koji će vas podržati na putu kroz The Fresh Connection (TFC). Za timove kompanija ova 5. uloga predstavlja idealnu priliku za treniranje i vođenje razvoja budućih lidera upravljanja lancem snabdevanja u vašoj organizaciji.

Globalni izazov započeće timovima koji učestvuju u javnim radionicama.  Radionice će uključivati ​​više krugova The Fresh Connection simulacija. Deo treninga je i bencmark s ostalim timovima koji učestvuju. Na osnovu tih rezultata timovi mogu biti poslati u krug Global Challengea.

Globalni finale biće održano 28. septembra 2018. u Milanu u Italiji. Tamo će se okupiti najbolji svetski timovi i takmičiti za titulu Globalnog prvaka The Fresh Connection. Osim priznanja i slave za pobedničku ekipu, pobeda im donosi besplatnu četverodnevnu edukaciju iz Upravljanja lancem snabdevanja na Massachusetts Institute of Technology u Cambridgeu, MA, SAD.

Više detalja pročitajte OVDE

Prijava i informacije

Firma: Vranar

Telefon:  +385992819338

e mail: vranar@vranar.com

Sajt: www.vranar.com

Rok za prijavu  je 26.03.2018.

Bez obzira na Global Professional Challenge 2018, kompanije mogu poslati svoje zaposlene na trening kada im odgovara tokom cele godine.