„Scania“ snimila nove promotivne filmove u Beogradu

Krajem marta, „Scania“ je na više lokacija u Beogradu snimala scene za promotivne filmove kojima kroz svetsku kampanju predstavlja svoje kamione nove generacije (Scania Next Generation– L i P serija) namenjene za rad u izazovnom gradskom okruženju – dostava, distribucija, odvoz otpada…

U saradnji sa švedskom agencijom TBWA i lokalnom produkcijskom agencijom „Cyber“, „Scania“ je izabrala Beograd, da kroz scene iz Nemanjine i Uzun Mirkove ulice, s mosta na Adi, parkirališta poznatog trgovačkog centra… te ostalih lokacija na kojima se snimalo, u finalnom video materijalu simulira svetske metropole, kao što su Sao Paulo, Berlin, Bangkok, Paris i London.

– Beograd je savršena mešavina starog i novog. Veličina i arhitektura grada u potpunosti su odgovarale potrebama našeg scenaria, a i saradnja s lokalnom agencijom je bila sjajna. Scene koje smo snimili u Beogradu biće korišćene u globalnim promotivnim filmovima, odnosno novoj svetskoj kampanji, kojom „Scania“ pokazuje i dokazuje kako ima kompletnu ponudu kamiona nove generacije, u potpunosti posvećenom urbanim uslovima, gde su zagušenje saobraćaja, bezbednosna i ekološka pitanja, stvaranje privlačnih radnih uslova za vozače i osiguranje najbolje ukupne radne ekonomije, samo neki od izazova s kojima sesvi koji deluju u urbanoj džungli današnjice, moraju suočiti. Svaki grad predstavlja jedan od tih izazovana koji „Scania“ ima idealan odgovor kroz svoju ponudu vozila – izjavila je Anna Häggström, menadžerka produkcije u kompaniji „Scania“.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.