(VIDEO) Bazen od transportnog kontejnera koji se sklapa začas

Transportni kontejneri odlična su alternativa tradicionalnom načinu građenja, te ako imate neki koji vam nije potreban za robu pogledajte izum  australijske firme „Modpool“.  Kupcima je ponuđen  bazen koji je u osnovi napravljeni od transportnog kontejnera. Sve što je potrebno za njegovu ugradnju jeste lagana priprema terena, uključivanje u struju i kupanje može da počne!

Sva mašinerija potrebna za funkcionisanje ovog bazena već je ugrađena u ovaj transportni kontejner. Modpool može da zagreje temperaturu vode na prijatnih 30 C za manje od sat vremena, a ako ste daleko od kuće možete ga uključiti i putem mobilne aplikacije. Putem telefona moguće je kontrolisati i osvetljenje u bazenu kao i mlaznice za bolje uživanje u vodi.

Međutim, ono što Modpool izdvaja od konkurencije jeste providna stranica. Prozor pruža manje klaustrofobično iskustvo, a pritom će i veoma doprineti izgledu vašeg dvorišta. Bazen se može ugraditi iznad zemlje, delimično ukopan ili potpuno ukopan u zemlju ali tada prozor nema nikakvu funkciju.

Modpool je sjajno rešenje ali nije baš tako jeftin. Verzija od 2,4×6,0 metara košta čak 26.900 dolara a u ponudi je i bazen dužine 12 metara.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.