Agent Plus otvorio kancelarije špedicije u Novom Sadu i Inđiji

Pomorsko-rečna agencija Agent Plus otvorila je početkom jula kancelarije špedicije u Novom Sadu i Inđiji, što je u skladu sa strateškim opredeljenjem kompanije ka širenju poslovne mreže špedicije i obezbeđivanju što kvalitetnije i sadržajnije usluge klijentima.

– Već duži niz godina, pružamo logističke usluge kompanijama iz regiona Vojvodine u kontejnerskom prekomorskom, drumskom, avionskom i rečnom transportu, da bismo sada dodatno proširili naš tim profesionalaca i stručnjacima za carinsko posredovanje – kažu u Agent Plusu.

Kako navode u toj kompaniji, nove lokacije špedicije u Novom Sadu i Inđiji pojačaće prisustvo kompanije u ovom delu zemlje i kao firmi sa statusom Ovlašćenog privrednog subjekta omogućiti im kvalitetnije i brže reagovanje na najrazličitije zahteve koji dolaze sa tržišta.

– Ukoliko želite da saznate nešto više o usluzi špedicije u našim novim kancelarijama u Novom Sadu i Inđiji ili razmatrate opcije za carinsko posredovanje za uvoz ili izvoz vaše robe – kontaktirajte nas. Biće nam drago da vas pažljivo saslušamo i izađemo u susret najrazličitijim zahtevima – dodaju u toj kompaniji i naglašavaju da je u toku promotivni period za uslugu špedicije, koji će u novootvorenim poslovnicama trajati do kraja avgusta.

Za više informacija:

Ivan Nikolić, direktor špedicije
e-mail: ivan.nikolic@agp.rs
Tel: +381 64 8607 342

Larisa Spoja, carinski agent Novi Sad
e-mail: larisa.spoja@agp.rs
Tel: +381 64 8607 324