Agent Plus slavi 15 jubilarnih godina rada

Motivisan željom za razvojem stabilne, profesionalne i prepoznatljive kompanije koja posluje po evropskim i svetskim kriterijumima, Agent Plus se od osnivanja do danas pozicionirao kao jedan od vodećih sistema u transportu i logistici na prostoru Jugoistočne Evrope.

Garantujući kvalitet bez kompromisa, ova renomirana logistička kompanija pruža pravovremena rešenja u prekookeanskom kontejnerskom transportu, čarteringu brodskog prostora, lučkoj agenturi, organizaciji kamionskog i avio transporta, zbirnih pošiljaka, špediciji i skladištenju, kompletirajući logističke usluge.

Organizacija kontejnerskog transporta njihov je zaštitni znak poslovanja. Sarađuju sa najvećim svetskim brodarima i imaju bogato iskustvo sa svim vrstama kontejnerske opreme. Sopstvenim direktnim servisom – Balkan LCL Express, organizuju zbirne pošiljke iz više od 20 zemalja Dalekog istoka, čime se značajno olakšava otprema LCL pošiljki i uvoz robe.

Agent Plus poseduje sopstvenu savremenu flotu rečnih plovila, kapaciteta cca 25.000mt, koju čini 14 plovila kvalitetnih plovidbenih i tehničkih karakteristika. Zahvaljujući izuzetnim performansama konvoja, gurača i barži, ova ugledna kompanija biće vaš siguran partner u rečnom transportu.

Prisutan od Roterdama do Konstance, Agent Plus brokerski povezuje i potrebe klijenata za prevozom robe. Koristeći izrazitu prednost sopstvene mreže poslovnica na Dunavu i kompanijama u Baru i Rijeci, klijentima pružaju kompletnu uslugu bukinga brodskog prostora uključujući pretovar u lukama, transport robe i stalni monitoring.

Agent Plus prepoznat je i kao pouzdan partner u lučkoj agenturi teretnih i putničkih brodova. U svim komercijalnim lukama i na graničnim prelazima u Srbiji, njihovi licenirani agenti asistiraju na više od 5.000 brodova na godišnjem nivou, od Bezdana preko Bogojeva, Bačke Palanke, Šapca, Sremske Mitrovice, Sente, Novog Sada, Beograda, Pančeva, Smedereva i Velikog Gradišta. Sa željom da budu za korak ispred drugih u ovoj oblasti, u deceniji za nama formirali su i sopstveni servis za sveobuhvatno tehničko opsluživanje plovnih objekata – TOPO.

Drumski prevoz na svim transportnim pravcima u Evropi vrše svim tipovima kamiona za pune i zbirne utovare svih vrsta robe kao i vangabaritne i opasne (ADR) robe, dok preko aerodroma u regionu, brinu o transportu i distribuciji pošiljaka avionskim putem ka svim destinacijama u svetu.

Najviše standarde u oblasti sigurnosti poslovanja, finansijske izvrsnosti i organizacione efikasnosti Agent Plusa, u oblasti transporta i logistike, prepoznala je Uprava carina dodeljujući im jedinstveni sertifikat Ovlašćenog privrednog subjekta – AEO. Kao jednoj od prvih kompanija sa ovim sertifikatom u Srbiji, stekli su pravo da u pojednostavljenoj proceduri brže i preciznije realizuju i najsloženije carinske procedure na carinskim terminalima u Beogradu, Smederevu, Novom Sadu i Inđiji.

Strast prema kvalitetu usluga koje nude, negovanje dobrih odnosa sa partnerima i timski rad glavne su vrednosti ove kompanije, koja punih 15 godina pored posvećenosti u poslu veliku pažnju poklanja društvenoj odgovornosti.

Pažljivo osluškujući promene i trendove na tržištu, Agent Plus nastavlja da svojim primerom poslovanja garantuje KVALITET BEZ KOMPROMISA u transportu i logistici.