(FOTO) „Agent Plus“ proslavio 10 godina poslovanja

Agent Plus„, vodeća domaća kompanija koja posluje u Jugoistočnoj Evropi u oblasti transporta i logistike, obeležila je prvu deceniju uspešnog poslovanja. Tim povodom organizovan je svečani prijem kome su prisustvovali poslovni partneri iz celog sveta, uvažene zvanice iz ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i državne uprave, rukovodstvo Opštine Vračar na kojoj se nalazi sedište grupacije, predstavnici banaka, naučnih i obrazovnih institucija i drugi uvaženi gosti.

Zoran Netković,  generalni direktor kompanije, se obratio prisutnima podsetivši na početke rada pomorsko rečne agencije ističući da samo posvećenost i neodstupanje od kvaliteta usluga uz stalno širenje ponude na osnovu potreba klijenata pobeđuje ekonomsku krizu. Poverenje koje je ukazano ovoj kompaniji 2008. dobijanjem agenture najvećeg svetskog brodara „Maersk Line„, kasnije i „Safmarine“ i „Seago Line“ opravdano je i do danas.

„Agent Plus“ grupacija posluje u 4 zemlje Jugoistočne Evrope. Intenzivno investira u razvoj sopstvenih direktnih servisa ali i svoju flotu za rečni transport sa obzirom da je ova kompanija zvanično i brodar.

Na svečanosti su uručene nagrade za dugogodišnja partnerstva i plodonosnu stručnu saradnju. Specijalno priznanje ‘Deset godina u plusu’ dodeljeno je Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Nagardu je primio pomoćnik ministra Veljko Kovačević. Prepoznajući zajednički interes napretka lokalne zajednice, posebno pružajući pomoć i podršku omladini na Opštini Vračar specijalna nagrada dodeljena je predsedniku opštine Vračar, profesoru doktoru Milanu A. Nedeljkoviću uz planove za nastavak saradnje opštine i „Agent Plus“-a.

‘Deset godina zastupništva preraslo je u strateško partnerstvo’ naglasio je direktor „Maersk Line“ za Balkan Antonio Ascari primajući nagradu. Među dobitnicima našli su se i list Danas, Saobraćajni fakultet Univerziteta u Beogradu, kineska kompanija „China Communications Construction Company“ , „Ahlers Belgium“, „A&P Enterprises“, Advokatska kancelarija „Jelenković“, Societe Generale banka i drugi.

– Planovi za budućnost i narednu deceniju poslovanja „Agent Plusa“ su izuzetno ambiciozni. Mladi tim stručnjaka predvođen iskusnim menadžmentom postavio je visok cilj da regionalni potencijali pružanja transportno-logističkih usluga ove grupacije bude prepoznat i na svetskom nivou -navela je kompanija u saopštenju.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.