15 godina posvećeni svojim ciljevima – Agent Plus proslavio jubilej rada

Sa svega 23 zaposlenih davne 2007. godine, kompanija Agent Plus bila je motivisana za razvojem stabilnog, profesionalnog i prepoznatljivog sistema, koji posluje po evropskim i svetskim kriterijumima, da bi danas – 15 godina kasnije, postali jedna od vodećih regionalnih grupacija u transportu i logistici sa pet samostalnih preduzeća i 11 filijala u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Garantujući kvalitet bez kompromisa, Agent Plus pruža rešenja u prekookeanskom kontejnerskom transportu, čarteringu brodskog prostora, lučkoj agenturi, organizaciji kamionskog i avio transporta, zbirnih pošiljaka, špediciji i skladištenju, kompletirajući logističke usluge.

– Agent Plus je rastao i sticao poštovanje i poverenje poslovnih partnera i saradnika – istakao je generalni direktor kompanije i osnivač Agent Plus Grupe Zoran Netković povodom velikog jubileja.

– Koliko smo vrednovali dobre poslovne uspehe, ništa manje od toga nastojali smo da zadržimo poverenje i kvalitet naših usluga, kao i to da zaposleni budu zadovoljni svojim statusom, okruženjem, načinom rada i vrednovanjem postignutog. Rast kompanije nije moguć bez rasta i razvoja zaposlenih, pa će Agent Plus i u predstojećem periodu nastaviti da ulaže u svoje zaposlene, jer čvrsto veruje u to da su ljudi ti koji su pokretači pozitivnih promena i nosioci progresa – poručio je.

Zahvaljujući sopstvenoj floti rečnih polovila, kapaciteta cca 25.000mt, koju čini 14 plovila kvalitetnih plovidbenih i tehničkih karakteristika, Agent Plus je pouzdan partner u rečnom transportu od Roterdama do Konstance.

Uvažavajući najviše standarde u oblasti sigurnosti poslovanja, finansijske izvrnosti i organizacione efikasnosti, Uprava carina dodelila im je među prvim kompanijama u Srbiji sertifikat Ovlašćenog privrednog subjekta – AEO, zahvaljujući kojem imaju pravo da u pojednostavljenoj proceduri brže i preciznije realizuju i najsloženije carinske procedure na carinskim terminalima u Beogradu, Smederevu, Novom Sadu i Inđiji.

Strast prema kvalitetu usluga koje nude, negovanje dobrih odnosa sa partnerima i timski rad glavne su vrednosti ove kompanije, koja punih 15 godina pored posvećenosti u poslu veliku pažnju poklanja društvenoj odgovornosti.

Pažljivo osluškujući promene i trendove na tržištu, Agent Plus nastavlja da svojim primerom poslovanja garantuje kvalitet bez kompromisa u transportu i logistici, poručuju iz ove kompanije.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.