MSC Srbija slavi 15 godina poslovanja

Regionalna kancelarija kompanije MSC za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju ovog novembra proslavlja 15. godišnjicu poslovanja.

Od osnivanja 2005. godine, kancelarija MSC u Beogradu pruža kupcima usluge na moru i kopnu preko luka na Jadranu (Bar, Rijeka, Kopar) i Istočnom Mediteranu (Solun). Tokom poslednje četiri godine, broj članova tima dostigao je 17 kolega u Srbiji i 40 u regionu.

Stabilna pozicija u Srbiji rezultat je MSC-ove globalne ponude usluga, snažnog znanja na lokalnom tržištu i izvanrednih usluga koje kompanija pruža kupcima, kaže Alexander Di Leonardo, Regional Managing Director.

Ovaj uspeh postigli smo zahvaljujući izuzetnom ličnom angažovanju svih kolega. Tokom godina, sticali smo poverenje sve više i više vlasnika preduzeća, koji znaju da je njihov teret sa nama u dobrim rukama, rekao je Alexander Di Leonardo.

– Tim MSC Beograd želi da iskoristi ovu priliku i zahvali se svim svojim kupcima, kooperantima i MSC saradnicima na kontinuiranoj i lojalnoj podršci tokom poslednjih 15 godina!

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.