Omogućena kupovina Crit’Air vinjeta

Crit’Air vinjete za vozila koja nisu registrovana u Francuskoj moguće je kupiti direktno na zvaničnoj Crit’Air internet prezentaciji.

Prilikom kupovine važno je proveriti sve unete podatke jer, u slučaju neslaganja unetih i stvarnih podataka iz dokumenata vozila ili pogrešnog unosa bilo kog drugog podatka (npr. adrese za prijem vinjeta i sl.), nije moguće dobiti povraćaj novca, objavilo je Poslovno udruženje Međunarodni transport na svom sajtu.

Takođe, za određene kategorije vozila nije moguće kupiti Crit’Air nalepnice.

U pitanju su: putnička vozila registrovana pre 01. januara 1997. godine, komercijalna vozila čija najveća dozvoljena masa ne prelazi 3,5t a koja su registrovana pre 01. oktobra 1997. godine, kamione i autobuse registrovane pre 01. oktobra 2001. godine.

Cena vinjeta za sve kategorije vozila iznosi 29,65 EUR.

Podeli na društvenim mrežama:

Slične teme...

Putarina u Francuskoj – Nove cene od 1. febr... Od 1. februara korišćenje puteva u Francuskoj biće skuplje. Cene su za najprometnije delove autoputeva povećane za  1-2%, dok su na manje prometnim de...
Nove cene putarina u Francuskoj Od 1. februara u Francuskoj su povećane cene putarine. Stopa povećanja cena se kreće u opsegu od 0,58% do 2,92% za vozila klase 3 i od 0,58% do 1,59% ...