Sajam „Transport Logistic“ u Minhenu od 5. do 8. maja

Sajam „Transport Logistic“ u Minhenu biće održan od 5. do 8. maja i predstavlja vodeći međunarodni sajam iz oblasti, transporta, logistike, mobilnosti, lanaca distribucije i IT sektora u transportu i logistici.

Na samom sajmu se prepliću izlagači iz mnogih vidova transporta: drumski, avio, prekookeanski, železnički. Transportnim preduzećima će verovatno najatraktivnije biti hale sa štandovima potencijalnih partnera iz gotovo svih zemalja Evrope pa i Azije kao i berze tereta.

Takođe, posebne hale okupljaju izlagače iz oblasti obezbeđivanja tereta na vozilu, prevoza opasnih materija, skladištenja i slično. Posebno mesto imaju i izlagači sa najnovijim softverskim rešenjima za optimizaciju rada voznih parkova, praćenja i slično.

Prisutni su i izlagači koji u svojim ponudama imaju rešenja za nabavku goriva na putevima Evrope i Azije, asistenciju na putevima i mnoge druge ponude koje su usko povezane sa obavljanjem modernog drumskog transporta, najavilo je PU „Međunarodni transport“ na svom sajtu.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.