U Crnoj Gori predstavljeni „Volvo“ građevinci

U vrlo atraktivnom ambijentu, kraj same morske obale – ispred restorana Plaža Ploče, u Jazu kod Budve, a u organizaciji „Volvo Group Montenegro“, početkom marta potencijalnim i dosadašnjim kupcima u Crnoj Gori predstavljen je program „Volvo“ kamiona i mašina namenjenih, pre svega, građevinskim i putarskim preduzećima.

Na prvom prikazivanju „građevinske“ ponude „Volvo“ grupe u Crnoj Gori pojavili su kiperi iz familije „Volvo FMX“ (model 86R) – pet vozila visokog učinka, uzorne ekonomičnosti i poslovičnog „Volvo“ kvaliteta, sve u vlasništvu kompanije „Carinvest“ iz Kotora.

Prezentaciji u Jazu kod Budve je prisustvovalo tridesetak predstavnika građevinskih, putarskih i komunalnih preduzeća iz svih delova Crne Gore, kao i zvaničnici iz Direkcije za saobraćaj Crne Gore. U neposrednim kontaktima sa predstavnicma Volvo grupe pokazali su veliki interes, posebno za korisnu nosivost, odnosno radni učinak i ekonomičnots eksponata, ali i drugih proizvoda iz programa kompanija „Volvo“ kamioni i „Volvo“ građevinske mašine. Sa višegodišnjim dobrim iskustvima u eksploataciji „Volvo“ kamiona i građevinskih mašina prisutne su iz „prve ruke“ upoznali predstavnici kompanije „Carinvest“ iz Kotora, koja u svom prevoznom parku od 40 vozila ima 15 sa „Volvo“ znakom.

U ovoj kompaniji vrlo pozdano i profitabilno radi i 12 „Vovo“ građevinskih mašina. „Carinvest“ je nedavno preuzeo prvih pet, od ukupno 10 ugovorenih novih „Volvo FMX“ 86R kipera, što je, posle duže pauze, i prva veća kupovina „Volvo“ građevinskih kamiona u Crnoj Gori.