FERCAM širi mrežu partnera u Srbiji

Italijanska logistička kompanija FERCAM, usled naglog razvoja sektora, širi mrežu partnera sa lokala za domaći transport i distribuciju.

– Sektor domaćeg transporta i distribucije, nakon samo godinu dana rada, doživeo je veliki rast i razvoj. Opravdali smo visoki nivo usluge, pouzdanost, tačnost i klijenti su nam ukazali veliko poverenje u Srbiji  – navode u kompaniji FERCAM.

FERCAM je brand koji postoji 70 godina u Evropi, a sada postaje sve prepoznatljiviji i na domaćem tržištu. Donoseći sa sobom evropske standarde, pouzdanost i jedan novi kvalitet usluge na lokalu.

FERCAM najavljuje velike investicije u srpski transport i obraća se svim malim porodičnim transportnim firmama sa lokala od Sombora do Surdulice da nas kontaktiraju, postanu naši partneri i deo velikog transportnog sistema.

Želimo da podignemo domaći transport na viši nivo u partnerstvu sa ljudima iz cele Srbije i našim klijentima ponudimo evropski nivo usluge na srpskom tržištu – navode u toj kompaniji.

Od samog početka rada, FERCAM razvija partnerske odnose sa transportnim firmama iz Srbije, gradeći i razvijajući poverenje i dugoročnu saradnju. To su uglavnom male porodične transportne firme gde cele porodice žive od svojih kamiona i potreban im je jak i pouzdan partner kome mogu da veruju i na koga mogu da se oslone.

FERCAM svojim partnerima nudi:

  1. Fer cenu po kilometru i pojedinačnim relacijama na teritoriji cele Srbije
  2. Dugoročnu, godišnju saradnju kroz ugovorne poslove
  3.  Finansiranje operativnih troškova (goriva, putarina) i nabavke novih vozila

– Želimo da potpuno promenimo sliku domaćeg transporta, da investiramo i finansijski podržimo transportne firme sa lokala, da zajedno sa nama rastu i razvijaju se. Klijentima nudimo sigurnost, visok nivo usluge, a  FERCAM postaje jak i pouzdan partner za domaći transport i distribuciju – kažu u toj kompaniji.

Za više informacija: belgrade@fercam.com