Ictransport.app: Inovativna aplikacija za pronalaženje prevoznika

U današnjem svetu, pronalaženje posla za kamione ili kombije, kao i pronalaženje prevoznika za robu, sve češće se obavlja putem interneta. Upravo tu nastupa IC Transport, revolucionarna aplikacija koja olakšava ovaj proces, koristeći se modernim informacionim tehnologijama.

Sa više od 12 godina iskustva i preko 120.000 ručno unetih tereta, IC Transport donosi jedinstveni pristup poslovanju u transportnoj industriji ovog regiona. Ova platforma za razmenu tereta i organizaciju transporta okuplja trgovce, proizvođače, prevoznike i špeditere na jednom mestu.

Aplikacija dostupna na 22 jezika, kako kažu kreatori, postavlja nove standarde u pronalaženju prevoznika i organizovanju transporta. Za firme koje šalju robu, aplikacija će biti besplatna, a prednosti koje donosi su mnogobrojne.

Navešćemo samo neke prednosti:

Registracija firmi putem PIB-a eliminiše potrebu za ručnim unosom osnovnih podataka kao što su naziv firme i adresa.
Provera blokade: Svi učesnici na platformi konstantno se proveravaju da li su u blokadi kod komercijalnih banaka. Ako je firma u blokadi, automatski se izbacuje iz aplikacije radi zaštite prevoznika.
Ažurirani podaci: Svi zvanični podaci firmi, uključujući naziv, adresu i direktora, ažuriraju se svaka tri meseca, osiguravajući tačne informacije i sprečavajući objave sa netačnim ili lažnim podacima.
Arhiva poslovanja: Ako osoba zadužena za transport u firmi koristi aplikaciju za sve transportne aktivnosti, sve ostaje zapisano u sistemu, olakšavajući prelazak zaduženja na drugu osobu, bez dodatnih troškova.
Zapis dogovora između prevoznika i pošiljaoca robe: U procesu dogovaranja između prevoznika i pošiljaoca robe, važno je imati sistem koji omogućava jednostavno upravljanje ponudama i zapisivanje ključnih detalja. Za svaku relaciju, pošiljalac robe može dobiti neograničen broj ponuda i iste sortirati po terminu utovara ili ceni, kako bi odabrao najbolju opciju. Ovim se obezbeđuje lakše upravljanje većim brojem ponuda i precizno zapisivanje dogovora između strana, uključujući termin utovara, cenu, valutu plaćanja i ostale bitne detalje. Ovaj sistem omogućava efikasno vođenje pregovora i olakšava proces donošenja odluka.
Instant notifikacije: Za svaku relaciju, korisnici mogu postaviti filtere kako bi odmah primili obaveštenja o novim ponudama tereta i/ili vozila, omogućavajući brzu reakciju na promene na tržištu.
Međunarodni karakter: Sa prevođenjem na 22 jezika,  aplikacija ima međunarodni karakter, čineći je savršenim izborom za poslovne aktivnosti i saradnju širom sveta.
Mogućnost dodavanja slika: Omogućen je unos slika tereta radi bolje vizualizacije kod nestandardnih tereta.
Integrisane poruke: Korisnici mogu komunicirati putem poruka unutar aplikacije, bez potrebe za izlaskom iz iste, što štedi vreme i novac.
Neograničen broj unosa tereta i pretraga: Korisnici imaju mogućnost unosa neograničenog broja tereta i pretraga, nudeći širok spektar mogućnosti za pronalaženje najboljih ponuda.
Operativni sistemi: Osim web aplikacije, postoje i nativne (izvorno rađene) aplikacije za Android i iOS telefone, pružajući korisnicima izuzetno korisničko iskustvo i pouzdanost.

Dosada, više od 19.000 osoba je preuzelo aplikaciju, dok se preko 6.000 pravnih lica iz zemlje i regiona registrovalo na platformi. IC Transport nastavlja da transformiše način poslovanja u transportnoj industriji, nudeći inovativna rešenja koja olakšavaju i unapređuju procese transporta robe širom sveta.

Ukoliko želite da saznate sve detalje o aplikaciji, kao i da je preuzmete, to možete da uradite na adresi www.ictransport.app

Izvor/foto: Promo

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.