JP „Putevi Srbije” i Sektor naplate putarine spremni za novogodišnje i božićne praznike

JP „Putevi Srbije” i Sektor naplate putarine će tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika intenzivirati rad na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila zbog povećanog saobraćaja na putevima u  Srbiji, posebno na autoputevima pod naplatom, saopštilo je preduzeće „Putevi Srbije“.

Kako kažu, u cilju efikasnijeg obavljanja poverenih poslova, sprečavanja zastoja i bržeg protoka vozila na naplatnim stanicama je obezbeđen dovoljan broj insakasanata, svi kanali za naplatu putarine kao i distribuciju kartica biće u funkciji 24 časa  dnevno bez minuta pauze.

Na vidljivim mestima biće postavljena obaveštenja vozačima da pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine, obaveštenja će biti napisana i na tri strana jezika: engleskom, nemačkom i turskom.

Inkasanti će imati dovoljno sitnog novca za vraćanje kusura, kažu u „Putevima Srbije“ i dodaju da će svi šefovi odseka i njihovi pomoćnici biti dežurni na terenu, obilaziće naplatne stanice i kontrolisati organizaciju rada.

Organizovan je poseban režim rada radnika tehničke službe kako bi se iznenadni kvarovi otklanjali u što kraćem roku.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.