OBUKA: Novi termin pripremne nastave za lica odgovorna za prevoz tereta

Centar za stručno osposobljavanje u transportu Udruženja za saobraćaj Privredne komore Srbije zakazao je novi termin pripremne nastave za polaganje ispita o profesionalnoj osposobljenosti lica odgovornih za prevoz tereta.

Tokom dva dana trajanja obuke polaznici mogu da čuju odgovore na 250 ispitnih pitanja, kao i da se upoznaju sa tipičnim elementima zadatka studije slučaja i rešenjima studija slučaja sa prethodnih ispita. Svi polaznici dobijaju elektronsku verziju Zbornika propisa i potrebna uputstva za dalje samostalno učenje i pripremu ispita.

Novi termin pripreme za polaganje ispita je 10. i 11. jun 2020. godine, Resavska 13-15, sala IV, 2. sprat, 10 – 16 časova. Elektronska prijava za obuku – pripremu za polaganje ispita može se izvršiti OVDE.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem elektronske pošte centarzaobuku@pks.rs ili telefonom na 011 3300 985 (Nebojša Jevtić) ili 011 3304 589 (Tatjana Mihajlović). Pripremu za polaganje ispita realizuje Tatjana Ivanović, osnivač i prvi konsultant Kancelarije Ivanović, uz podršku stručne službe Udruženja za saobraćaj PKS.

Centar je do sada realizovao više obuka, odnosno priprema za polaganje ispita u prostorijama Privredne komore Srbije.

Izvor: Kancelarija Ivanović 

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.