Registracija vozila jeste vaša obaveza, ali ne mora da bude vaša briga

Tehnički pregled vozila, registracija, troškovi i uplatnice, redovi i administracija nikoga ne obraduju jednom ili dva puta godišnje. Sama pomisao na ove obaveze i još jedan izdatak u kućnom budžetu čini nas u najmanju ruku nervoznim. Međutim, da li to iskustvo mora da bude tako? Pa, zapravo i ne.

U zavisnosti od potreba, životnih navika ili obaveza posla kojim se bavimo, svako od nas određeni dao dana, a nekada i ceo dan, provodi u svojim ljubimcima na četiri ili više točkova. Zbog toga je važno da vaše vozilo uvek bude besprekorno ispravno. Na taj način brinemo ne samo o ličnoj bezbednosti, već i o bezbednosti onih koji putuju sa nama, kao i o svim drugim učesnicima u saobraćaju. Tehnički pregled je zato mnogo više od ispunjavanja zakonskih normi i saobraćajnih propisa, to je efikasan način da pokažemo odgovornost za svoj život i život onih koje najviše volimo.

Tehnički pregled privrednih vozila (kamiona, autobusa, kombija) je takođe zahtevan posao koji se može prepustiti profesionalcima.

Ukoliko ispravnost našeg vozila posmatramo na taj način, onda shvatamo da želimo da se o njemu brine neko ko razmišlja na isti način kao i mi. Neko ko ne pravi kompromise po pitanju kvaliteta i ko će brigu o vašem vozilu posmatrati kao vrhunski prioritet.

Upravo takvu uslugu nudi vam Komgrap auto – tehnički pregled za sve vrste vozila, bez ograničenja u težini i gabaritima (sa simulatorom opterećenja za prikolice), kompletna usluga registracije bez odlaska u MUP, sve vrste osiguranja, međunarodna dokumenta…

– Najsavremenija oprema i visoko kvalifikovani radnici su garancija kvaliteta usluge koju pružamo, u šta su se uverili svi koji su nas već posetili u Ulici Bore Stankovića 52 u Železniku, u neposrednoj blizini Obrenovačkog puta. Prva poseta našem centru će vas uveriti da vaš ljubimac ne zaslužuje ništa manje od toga – navode u preduzeću Komgrap auto.

– I da, to je samo deo naše ponude koju upotpunjuje savremena perionica, parking za flote vozila sa nadzorom 24/7, te profesionalno, ljubazno i stručno osoblje, čiji će vas odnos prema vašem vozilu dodatno uveriti da brigu poverite onima koji to poverenje umeju da cene i opravdaju – Komgrap autu.

Za više informacija

Komgrap auto 

www.komgrapauto.rs

Bore Stankovića 52

11030 Beograd

+381 66 11 77 44

+381 63 609 319

komgrapauto@gmail.com