Rezervacija trajekta, tunela i mostova za transportne firme – ASTA ADRIA obeležava 30 godina uspešnog poslovanja

U dinamičnom svetu evropskog kargo transporta, kompanija Asta Adria ističe se kao premium agencija za rezervacije, nudeći sveobuhvatan paket rešenja prilagođenih firmama koje se bave kamionskim transportom. Od trajektnih do železničkih ruta, preko tunela i mostova do stručnog vođenja kroz regulatorne procedure, Asta Adria obezbeđuje da vaš teret nesmetano stigne na odredište.

U kompaniji Asta Adria rezervacije se obavljaju precizno, brzo i efikasno, što odražava njihovu posvećenost pružanju izuzetne usluge za klijente.

Portfolio obuhvata impresivnu lepezu destinacija. Tu su poznate trajektne linije kao što su Calis-Dover, Rotterdam -Hull, Dublin-Holyhead, Rostock-Gedser, Rostock-Trelleborg, Swinoujscie-Ystad Tallinn-Helsinki, Ancona-Igoumenitsa, Brindisi – Igoumenitsa, Bari-Dures, Barcelona-Civitavecchia ili Livorno-Olbia, zatim ključne tunelske deonice poput Modane-Bardonecchia i Courmayeur-Chamonix. Takođe, Asta Adria pruža izvanredan pristup ključnim transportnim vezama širom Evrope.

– Ponosni smo na svoju poziciju vodećeg agenta za teretne trajekte u Evropi, podjednako kao i na našu ponudu softisticiranih intermodalnih rešenja – poručuju.

– Kako se razvijaju potrebe naših klijenata, tako se i mi razvijamo. Kontinuirano integrišemo opcije vozova, mostova i tunela u svoj portfolio usluga. Takav pristup našim klijentima pruža neuporedivu fleksibilnost i efikasnost u upravljanju transportom tereta.

Iza uspeha Asta Adria stoji posvećen tim, strateški locirane mreže i posvećenost personalizovanoj usluzi. Sa tri decenije iskustva u industriji, Asta Adria je stekla reputaciju vodećeg provajdera agencijskih usluga za teretne trajekte u Evropi. Poslujući kao pouzdani posrednik između klijenata i pažljivo odabrane mreže ruta, kompanija se oslanja na najsavremeniju tehnologiju i tim iskusnih profesionalaca kako bi obezbedila blagovremeno i bezbedno kretanje robe preko evropskih voda.

– Naša kombinacija najsavremenije tehnologije i iskusnih profesionalaca garantuje našim klijentima pouzdanu i efikasnu uslugu u transportu tereta – potvrđuje portparol.

–  Asta Adria nije samo agencija za rezervacije – mi smo vaš strateški partner u navigaciji složenog transporta tereta, koji obezbeđuje da vaša roba stigne bezbedno i po rasporedu, svakog puta.

Za više detalja o uslugama kompanije ASTA ADRIA, možete se obratiti putem sledećih kanala:

W: astaadria.com
M: cargo@astaadria.com
P: +389 2 3092 070

WhatsApp / Viber:
+389 70 275 589

(Izvor: Promo)