FERCAM objavio konkurs za plaćenu praksu studentima Ekonomskog fakulteta

Italijanska transportno-logistička kompanija FERCAM objavila je konkurs za plaćenu stručnu studentsku praksu. Šansu da se prijave imaju studenti završne godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu, a jedan od uslova je i da imaju prosek ocena iznad 8,0.

Kako je navedeno u javnom pozivu, poslodavac od kandidata osim spremnosti za rad u timu, očekuje odgovornost, preciznost, organizovanost i analitičnost.

Kompanija FERCAM nudi plaćenu stručnu praksu u trajanju od mesec dana tokom jula i avgusta, a kandidati mogu da očekuju podršku u sticanju praktičnih znanja i veština.

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti mejlom do 31. maja, na adresu dragana.jesic@fercam.com. Iz kompanije navode da će biti kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Kompanija FERCAM je, razvijajući svoju strategiju saradnje sa Beogradskim univerzitetom, nedavno potpisala Memorandum o saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu. Najavljeno je da će partnerstvo biti realizovano kroz niz aktivnosti, kao što su formiranje programa studentske prakse, gostujuća predavanja, posete studenata kompaniji FERCAM, zajednički projekti studija slučaja, organizacija naučnih i stručnih skupova, mentorski program, kao i dodela stipendija najboljim studentima završne godine Ekonomskog fakulteta.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.