FERCAM predstavio program stipendiranja studenata na TTBD-u

Kompanija FERCAM i ove godine učestvovala je na sajmu Transport and Traffic Business Days 2021 na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu i predstavila svoj novi program stipendiranja studenata za školsku 2021/2022. godinu.

– Sa Saobraćajnim fakultetom u Beogradu imamo zaista odličnu saradnju. Vrlo rado smo se odazvali pozivu Saveza studenata da i ove godine učestvujemo i podržimo događaj, tim pre što je većina zaposlenih u FERCAM-u upavo diplomirala na ovom fakultetu i osećamo potrebu da podržimo nove mlade ljude u započinjanju njihovih profesionalnih karijera – navode u kompaniji FERCAM.

Projekat stipendiranja studenata počeo je prošle godine.

– Početak je bio veoma uspešan i naši stipendisti potpisaće svoje prve profesionalne ugovore i započeti svoje karijere 1. novembra 2021. u kompaniji FERCAM. Zbog velikog interesovanja i uspeha koji smo postigli u prvoj godini, projekat nastavljamo i proširujemo za narednu školsku godinu.

Program stipendija za 2021/2021. godinu predstavljen je na posebnom panelu u toku TTBD-a.

Na program se mogu prijaviti svi zainteresovani studenti Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, koji su ove godine upisali četvrtu godinu studija. Uslov je da je reč o redovnim studentima, sa prosečnom ocenom studiranja preko 8,5, koji imaju želju da se kroz ovaj program bolje upoznaju sa kompanijom FERCAM i upravo tu započnu svoju profesionalnu karijeru.

Mogu se prijaviti studenti svih smerova koji ispunjavaju gore navedene uslove. Kako navode u kompaniji FERCAM, svi imaju jednaku šansu, a sve u cilju pronalaska najkvalitetnijih kandidata. Prijavljivanje je otvoreno do 30. novembra, kada će se organizovati intervjui sa kandidatima i biti dodeljene stipendije.

Sve prijave se mogu slati na e-mail adresu belgrade@fercam.com.

Prošlogodišnji stipendisti: