(FOTO) Počela međunarodna logistička konferencija LOGIC 2019

Danas je u Beogradu na Saobraćajnom fakultetu počela konferencija LOGIC. Četvrta međunarodna logistička konferencija LOGIC 2019 biće održana od 23. do 25. maja 2019. godine.

Konferenciju organizuje Odsek za logistiku Saobraćajnog fakulteta, zajedno sa kompanijama partnerima iz oblasti logistike, lanaca snabdevanja, transporta, špedicije, trgovine, proizvodnje, osiguranja i uslužnog sektora. Pored toga, učešće u radu konferencije uzeće predstavici obrazovnih institucija, resornih ministarstava, privrednih komora, poslovnih i strukovnih udruženja. Očekuje se više od 200 učesnika.

Cilj je da se povežu logistička praksa, obrazovanje i akademska istraživanja. Da se kroz sinergiju dobre prakse, savremenog obrazovanja i nauke unapredi logistička delatnost i lanci snabdevanja. Konferencija je namenjena svima koji se na različite načine bave logistikom i lancima snabdevanja.

PlutonLogistics je medijski partner, možete posetiti naš štand, a na našem sajtu i društvenim mrežama pratiti izveštaje sa konferencije.

Ako još niste upoznati sa detaljnim programom, informišite se OVDE.

Privredni deo konferencije pogledajte OVDE.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.